...Α Εθνική θέλω να σε δω και να τρελαθώ... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

...Α Εθνική θέλω να σε δω και να τρελαθώ...



   Η Δευτέρα ήταν μία πολύ σηματική μέρα για την πρωτεύουσα της Ρούμελης,
καθώς η ομάδα της Λαμίας αντιμετώπιζε για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League την ομάδα της Λάρισας σε ένα ιστορικό ματς.
   Πολλοί δημοσιογράφοι έδωσαν σε αυτόν τον αγώνα το τίτλο του ντέρπι και όχι άδικα όπως αποδείχθηκε καθώς ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του.
   Έτσι λοιπόν την Δευτέρα σύσσωμος ο κόσμος της Λαμίας(περίπου 4.000) ανηφόρησε με προορισμό το ΔΑΚ. Το σκηνικό είχε αρχίσει να σχηματίζετε από νωρίς το μεσημέρι με τους οργανωμένους φίλους της Λαμίας να κατακλείζουν τα σοκάκια της πόλης μας.
   Η ομάδα των οπαδών κατέφθασε νωρίς στο ΔΑΚ και άρχισαν να δίνουν χρώμα στο γήπεδο κρεμόντας τα πανιά τους και ζέσταναν την ατμόσφαιρα με τα συνθήματα.


   Έτσι όταν η ώρα έφτασε και οι ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο  "η νύχτα έγινε μέρα" κυριολεκτικά. Οι οργανωμένοι οπαδοί της Λαμίας άναψαν τα καπνογόνα και τραγουδώντας δυναμίτισαν το κλίμα περιορίζοντας τους περίπου 150 οπαδούς της Λάρισας,
   Η μυρωδιά του καπνογόνου σε συνδυασμό με το κατάμεστο ΔΑΚ  δημιούργησε τρομερή ατμόσφαιρα καθώς σε κάποια σημεία του αγώνα όλο το γήπεδο τραγουδούσε. Όταν δε η ομάδα πέτυχε το γκολ επικράτησε πανζουρλισμός με το γήπεδο να σύεται κυριολεκτικά. 

                                      




   Αυτή ήταν η εικόνα μέσα από το γήπεδο με τον ενθουσιασμό να είναι διάχυτος στις τάξεις των οπαδών καθώς η ομάδα μας αναρριχήθηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα πετυχαίνοντας ίσως και την μεγαλύτερη νίκη της σύγχρονης ιστορίας της. Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα παντώς είμαι σίγουρος ότι βραδιές και μεγάλες νίκες σαν την χθεσινή και ακόμα καλύτερες θα δούμε ξανά στο μέλλον. Όλοι μαζί στο γήπεδο λοιπόν να στηρίξουμε την ομάδα μας και να γράψουμε ακόμα μεγαλύτερη ιστορία!!!!