Με χιόνι και βροχή, εμείς θα σε ανεβάσουμε στην Α' Εθνική!!! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Με χιόνι και βροχή, εμείς θα σε ανεβάσουμε στην Α' Εθνική!!!

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Λαμία πραγματοποίησε ίσως το πιο κρίσιμο αγώνα στην σύγχρονη ιστορία της καθώς διεκδικούσε την είσοδο της στα playoffs ανόδου στην Α Εθνική.


Η ομάδα μας ήθελε νίκη και μόνο νίκη για να κλειδώσει την παρουσία της στα μπαράζ ανόδου και για το λόγο αυτό η κινητικότητα στις τάξεις των οπαδών ήταν μεγάλη. Στις κερκίδες του ΔΑΚ βρέθηκαν πάνω από 3000 θεατές πραγματοποιώντας και ρεκόρ προσέλευσης για φέτος παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην Ρουμελιώτικη πρωτεύουσα.

Οι οργανωμένοι δε οπαδοί , οι οποίοι για ακόμη μία φορά βρέθηκαν από πολύ νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα, φρόντισαν να μοιράσουν χαρτάκια σε όλο το γήπεδο έτσι ώστε να δημιουργήσουν όμορφες εικόνες, αφού η είσοδος καπνογόνων στο γήπεδο έχει απαγορευτεί.

Αυτοί ήταν η συντονιστές της κερκίδας και με τα τραγούδια τους και τα συνθήματά τους δίναν παλμό και ένταση στους ποδοσφαιριστές. Οταν δε μπήκε το γκολ για την ομάδα μας στο 69 το γήπεδο σειόταν πραγματικά και αποθέωνε τους παίκτες της ομάδας μας..
Ακόμη και όταν ήρθε η ισοφάριση για την Καλαμαριά και ακολούθησε νεκρική σιγή, οι Fadomades προσπάθησαν να ανυψώσουν το ηθικό των παικτών αλλά και των λοιπών παρευρισκομένων...

Σας ευχαριστούμε για τις όμορφες εικόνες που μας χαρίζετε, συνεχίστε έτσι και στα playoffs ;)


Δείτε στιγμιότυπα από τις κερκίδες του ΔΑΚ: