Ισόπαλοι Λαμία και Γιάννενα!!! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Ισόπαλοι Λαμία και Γιάννενα!!!


Στο δεύτερο της φιλικό στο Καρπενήσι η Λαμία έμεινε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζοντας την προετοιμασία της για την Supet League.

Λαμία και Γιάννινα έμειναν στο 1-1 στο δεύτερο φιλικό στο Καρπενήσι και για τις δύο ομάδες.

Από ένα ημίχρονο για την κάθε ομάδα με τον Μπάμπη Τεννέ να μένει ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο ενώ στην επανάληψη διαπίστωσε πως η ομάδα χρειάζεται βάθος μιας και οι αλλαγές που πραγματοποίησε δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο η Λαμία ήταν σαφώς καλύτερη και με περισσότερη διάθεση στο παιχνίδι ενώ στην επανάληψη κυριάρχησαν οι Γιαννιώτες...

Η πρώτη καλή στιγμή για την Λαμία ήρθε στο 11' με τον Ακόστα από καλή θέση να περνά άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές με τον Βιδάλ στο 17' και τον Χαλκιαδάκη στο 37' όμως δεν απείλησαν τον Παπαδόπουλο ο οποίος παρεπιτωντος έδειξε καλά στοιχεία και πιθανότατα θα ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του.

Η Λαμία τελικά προηγήθηκε στο 41' όταν ο Παντελιάδης έκανε το πλάγιο άουτ, ο Βουό προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά και ο Μπέριος στην προσπάθεια του να τον ανακόψει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα να αλλάξει ο ρυθμός του παιχνιδιού. Από το δεύτερο ημίχρονο η μόνη αξιόλογη φάση του παιχνιδιού που κρατάμε είναι η ισοφάριση από πλευράς Γιαννιωτών με τον Κόντε...
Πάντως για λογαριασμό της Λαμίας αγωνίστηκε.και ένας Γάλλος μεσοεπιθετικός ο οποίος δοκιμάζεται από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.


Η 11άδα της Λαμίας: Παπαδοπουλος, Βασιλαντωνοπουλος, Παντελίαδης, Αναστασιάδης, Κουκολης, Μπουλούλης, Κουτρομανος, Μπλαζιτς, Όμο, Ακοστα, Βουό.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Πίτκας, Φράγκος, Πόντλογκαρ, Ασίγκμπα, Παπαργυρίου, Τσέλιος, Τσούκαλος και Καραγιάννης