Έκοψε την πίτα του ο Ερασιτέχνης (pics) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Έκοψε την πίτα του ο Ερασιτέχνης (pics)




Σε ένα οικογενειακό και ευχάριστο κλίμα στο ξενοδοχείο "Σαμαράς" έκοψε νωρίτερα σήμερα ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.


Tην εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του Δ.Σ Πάνος Φώσκολος και έδωσαν το παρών από πλευράς αυτοδιοίκησης ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Ευθύμιος Καραϊσκος, ο Δήμαρος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ο Βουλευτής Χρήστος Σταϊκούρας ενώ την ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Γιώργος Ποντίκας και ο Διευθύνων Σύμβυλος Θανάσης Τσικνής.

Το παρών έδωσε φυσικά ο προπονητής της ομάδας μας Μπάμπης Τεννές και ο Βαγγέλης Πίτκας σαν εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών. Επίσης στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου "Σαμαράς" βρέθηκαν και τα μέλη του Ερασιτέχνη, o πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας κ. Κώστας Σακελλάρης  αλλά και φίλοι της ομάδας.

Να σημειώσουμε πως οι τυχεροί της βραδιάς ήταν δύο, με τον πρόεδρο της ομάδας μας Γ. Ποντίκα να είναι ο ένας εκ των δύο κερδίζοντας ένα ρολόι!

Στην δεξίωση τέλος προβλήθηκε και ένα βίντεο το οποίο ήταν από το προσωπικό αρχείο φίλου της  και έδειχνε την λαμπρή περσινή πορεία της ομάδας, μέχρι να έρθει η άνοδος στην Super League, μέσα από τη ματιά του Τύπου.



Δείτε εικόνες από την δεξίωση: