Ανασκόπηση 2019: Η πιο επιτυχημένη χρονιά της ιστορίας της.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Ανασκόπηση 2019: Η πιο επιτυχημένη χρονιά της ιστορίας της....



Το 2019 φεύγει σε λίγες ώρες και οι φίλοι του ΠΑΣ Λαμία αποχαιρετούν τη χρονιά γεμάτοι ευχάριστα συναισθήματα και αναμνήσεις.


Επιμέλεια: Νίκος Μώκος / lamiaragate3.gr 

Ήταν σίγουρα η πιο επιτυχημένη χρονιά της ομάδας μας στην 55χρονη ιστορία της. Κάτι η πορεία πρωταθλητισμού που ξεκίνησε λίγες μέρες πριν την έλευση του '19 και είχε ως αποτέλεσμα να αναδειχθεί η ομάδα μας ως η καλύτερη επαρχιακή ομάδα, κάτι η πορεία της στο κύπελλο που σταμάτησε στα ημιτελικά και την ΑΕΚ, κάτι οι 16 νίκες συνολικά, κάνουν τη χρονιά που μας αφήνει αξέχαστη σε όλους.

Το πρώτο εξάμηνο του 2019 αφήνει μόνο ευχάριστες μνήμες στους κυανόλευκους και αυτό γιατί πράγματι κάθε Κυριακή, Σάββατο ή Τετάρτη, κάθε που η Λαμία είχε αγώνα, όλη η πόλη κινείτω σε ρυθμούς κυανόλευκους.

Από την άλλη μεριά,το δεύτερο εξάμηνο έφερε για λίγο ένα πνεύμα ανησυχίας και εγρήγορσης στο κυανόλευκο στρατόπεδο με τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου σε συνδυασμό με τη μείωση του μπάτζετ και την αλλαγή προπονητή να θέτουν εν αμφιβόλλω στο μυαλό των φιλάθλων την παραμονή στη κατηγορία. Μέχρι φυσικά την 3η αλλαγή προπονητή σε διάστημα 3 μηνών περίπου, με την έλευση του Άκη Μάντζιου να αλλάζει άρδην και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Θυμηθείτε τα κυριότερα γεγονό
τα μήνα προς μήνα όπως τα επιμελήθηκε το lamiaragate3.gr για εσάς:


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ


2:
 Η Λαμία πραγματοποιεί την πρώτη της προπόνηση για το 2019


3: Η έντονη χιονόπωτηση είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή της προγραμματισμένης φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στη Λαμία και τη Στυλίδα

4: Ο Κλέσιο Μπάουκε μέσω του lamiaragate3.gr διαψεύδει τα σενάρια περί επαφής με την Λαμία

7: Η Λαμία ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ζοάν Τομάς από την ΑΕΚ Λάρνακας

10: Η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας και επικρατεί με 1-0 κάνοντας ποδαρικό με το δεξί στο 2019.

11: Ο Έβγκεν Μπούτνικ μένει ελεύθερος από την Λαμία μετά από 1 χρόνο στα κυανόλευκα...

14: Εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον Άρη με γκολ του Ματίγια στα....χασομέρια!

16: Ο Ντέιβιντ Άντρονικ αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΣ Λαμία

20: Ο άλλοτε παίκτης της Λαμίας Αγκουστίν Πιτσιόλο με δήλωσή του στο lamiaragate3.gr τόνισε πως η Λαμία θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά του ενώ δεν έκρυψε ότι παρακολουθεί την εξέλιξή της εκφράζοντας την επιθυμία του κάποια στιγμή να επιστρέψει στην ομάδα μας.

21: Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και επικρατεί με 1-0 χάρη σε γκολ του Μπερτόλιο. - Σε αυτό το παιχνίδι ο Ντένις Επστάιν συμπληρώνει 200 συμμετοχές στη Super League.

22: Ο Μιχάλης - Άγγελος  Πινιώτης μένει ελεύθερος και συνεχίζει στον Διαγόρα Ρόδου.

24: Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι η Λαμία προκρίθηκε στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος αφήνοντας εκτός συνέχειας για δεύτερη συνεχή χρονιά τον Παναθηναϊκό!

25: Ο Ολυμπιακός θα είναι ο αντίπαλος της Λαμίας στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος όπως προκύπτει από την κλήρωση της ΕΠΟ.

25: Ο Φρανσίσκο Πίτι μετά από ένα εξάμηνο στην ΑΕΛ επιστρέφει και πάλι στον ΠΑΣ Λαμία.

27: Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής η Λαμία υποδέχεται τον Ατρόμητο και επικρατεί με 2-1 και ανατροπή!

29: Η Λαμία ανακοινώνει την απόκτηση του Άνταμ Τζανετόπουλου.

30: Για την 19η αγωνιστική η Λαμία υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης του Μπάμπη Τεννέ και επικρατεί με 2-1.  / Παράλληλα οι κυανόλευκοι ανακοινώνουν την απόκτηση του Ζαν Λυκ Ασσούμπρε με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ Λάρνακας για έξι μήνες.


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

2: Η Λαμία γνωρίζει εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό με σκορ 2-0.

6: Στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των "8" του Κυπέλλου Ελλάδας η Λαμία υποδέχεται τον Ολυμπιακό και μένει στο ισόπαλο 3-3.

9: 2Οη αγωνιστική του πρωταθλήματος και η Λαμία μένει στο ισόπαλο 1-1 στη Ξάνθη σε ένα παιχνίδι με σωρεία λαθών από τη διαιτητική τριάδα.

9: Στο ημίχρονο της αναμέτρησης οι οργανωμένοι φίλοι της Λαμίας από την Αθήνα έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους γιορτάζοντας τα 20 χρόνια από την σύστασή τους.

15: Δρομολογείται η επέκταση του στεγάστρου του ΔΑΚ Λαμίας προϋπολογισμού ύψους 619.600 ευρώ.

18: Η Λαμία φιλοξενείται στο Γεντί Κουλέ από το ΟΦΗ για την 21η αγωνιστικής του πρωταθλήματος και με το εμφατικό 3-1 επιστρέφει σκαρφαλωμένη στην 9η θέση του πρωταθλήματος.

22: Μίλαν και Λαμία έρχονται σε τηλεφωνική επικοινωνία για την περίπτωση του Χακίμ Μαστούρ ο οποίος είχε μεταβεί στο Μιλάνο χωρίς άδεια από τους κυανόλευκους.

24: Η ΑΕΛ φιλοξενείται στο ΔΑΚ από τη Λαμία με τους κυανόλευκους να επικρατούν με 2-1 πετυχαίνοντας τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους επί των βυσσινί με ανατροπή!

28: Ο Φεβρουάριος κλείνει με τον πιο εμφατικό τρόπο για τη Λαμία η οποία αποδρά από το Γεώργιος Καραϊσκάκης με το διπλό (0-1 με γκολ του Τομάς) και το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!


ΜΑΡΤΙΟΣ

3: Η μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού σταματά στην Λιβαδειά με τους κυανόλευκους να μένουν στο 1-1 με αντίπαλο τον Λεβαδειακό για την 23η αγωνιστική.

7: Ο Περικλής Κοντέλας, μέλος της ένδοξης ομάδας του '72 που έφτασε ως τα ημιτελικά του Κυπέλλου σαν ομάδα Β' Εθνικής, μιλά στο lamiaragate3.gr εκφράζοντας την προτίμησή του για τον αντίπαλο στα ημιτελικά...

8: Η κληρωτίδα φέρνει την ΑΕΚ στο δρόμο της Λαμίας στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

10: Η Λαμία φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννενα και μένει στο 1-1 για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

12: Ο Χακίμ Μαστούρ αποτελεί και επίσημα παρελθόν για τους κυανόλευκους...

13: Ανακοινώνεται η χρηματοδότηση των εργασιών επέκτασης του στεγάστρου από το πρόγραμμα "Φιλόδημος"

16: Ακόμη μια ισοπαλία για την Λαμία στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 25η αγωνιστική της Super League ανεβαίνοντας στην 8η θέση!

27: Ο Ντάνιελ Αντέτζο μιλά στο lamiaragate3.gr για την πορεία της ομάδας, την προσωπική του επίδοση και το μέλλον του...

30: Η Λαμία υποδέχεται τον Πανιώνιο, επικρατεί με 1-0 χάρη σε γκολ του Τάσου Καραμάνου και σκαρφαλώνει στην 7η θέση του πρωταθλήματος! - Στο παιχνίδι ο Μπόγιαν Σαράνοφ αποκρούει το πρώτο πέναλτι στην ιστορία της ομάδας μας στη μεγάλη κατηγορία.


ΑΠΡΙΛΙΟΣ

1: Η αστυνομία ανάβει το πράσινο φως και ανοίγει η θύρα φιλοξενούμενων στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ.

3: Την ήττα με 2-0 γνωρίζει η Λαμία από την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

7: Η Λαμία φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και γνωρίζει την ήττα με 3-0.

8: Ψηφίζεται από το ελληνικό κοινοβούλιο η αναδιάρθρωση των εθνικών πρωταθλημάτων με την μείωση των ομάδων σε 14 και την δημιουργία της Super League 2.

10: Μεταγραφικά σενάρια θέλουν την Λαμία να παρακολουθεί την περίπτωση του μεσοεπιθετικού του Ιωνικκού Βασίλη Πογοσιάν.

14: Η Λαμία υποδέχεται την ΑΕΚ και με το τελικό 2-2 οι κυανόλευκοι εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία.

16: Νέος πρόεδρος της Super League o Μηνάς Λυσσάνδρου.

21: Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Λαμία στο ΔΑΚ και την υποχρεώνει σε εντός έδρας ήττα με 1-3 για την 29η αγωνιστική.

23: Το lamiaragate3.gr αποκαλύπτει πως η Λαμία δεν θα συνεχίσει την συνεργασία της με την Nike.

25: Η Λαμία στη χειρότερη εμφάνιση της γνωρίζει την ήττα με το βαρύ 4-0 από την ΑΕΚ, με την Ένωση να παίρνει το εισιτήριο για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.


ΜAΙΟΣ

4: Φινάλε στο πρωτάθλημα με τριάρα για την Λαμία απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης ο οποίος αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα. Η Λαμία τερματίζει στην 7η θέση και αναδεικνύεται η καλύτερη επαρχιακή ομάδα του πρωταθλήματος!

7: Ο κυανόλευκος Γιώργος Μπαντής αναδεικνύεται πρόεδρος του ΠΣΑΠ.

8: Ο Ντένις Επστάιν αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΣ Λαμία.

9: Ανακοινώνεται πως η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση VAR!

15: Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία βάζει τέλος στα σενάριο περί διαζυγίου με τον προπονητή Μάκη Χάβο ανακοινώνοντας την επέκταση της συμφωνίας τους για έναν ακόμη χρόνο.

21: Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, αποκαλύπτει τις μακέτες από την ανοικοδόμηση του σταδίου της Καμαρίτσας.

25: Κλιμάκιο της ομάδας μεταβαίνει στο Καρπενήσι προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία στο Αθλητικό Κέντρο, εκεί που θα ¨χτιστεί" για ακόμη μία χρονιά ο ΠΑΣ Λαμία.

28: Ανακοινώνεται από επίσημα χείλη ο τρόπος διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος, με τη διεξαγωγή playoffs και playout.

29: Ο Φρανσίσκο Πίτι δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΣ Λαμία και συνεχίζει την καριέρα του στην Ινδική Jamshedpur.

31: Ανακοινώνεται το μοντέλο διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας, με την κατάργηση της φάσης των ομίλων.


ΙΟΥΝΙΟΣ

1: Ο ΠΑΣ Λαμία συμπληρώνει 55 χρόνια ζωής!

4: Ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι είναι ο πρώτος χρονικά ποδοσφαιριστής που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους κυανόλευκους.

7: Και ο Ελίνι Δημούτσος ανανεώνει την συνεργασία του με τον ΠΑΣ Λαμία μέχρι το 2021.

9: Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας Πανουργιάς Παπαϊωάννου αποκαλύπτει πως θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια διαρκείας των 50 ευρώ.

11: Με συνέντευξή του ο Φρανσίσκο Πίτι αποκαλύπτει πως θα επιστρέψει στον ΠΑΣ Λαμία ως προπονητής ή ως μέλος του τεχνικού τιμ.

14: Ο Ροτζέριο Τουράμ αποτελεί την πρώτη καλοκαιρινή απόκτηση των κυανόλευκων.

19: Ο Μάρκος Βελλίδης αποτελεί την δεύτερη καλοκαιρινή προσθήκη των κυανόλευκων υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών.

24: Η Λαμία μπαίνει σε μια νέα εποχή ανακοινώνοντας την συμφωνία της με την εταιρία ένδυσης Macron έπειτα από τρία χρόνια στη Nike.

25: Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας καθώς και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της.

28: Έπειτα από τρία χρόνια στα κυανόλευκα ο Μάρκο Μπλάζιτς αποχωρεί από τον ΠΑΣ Λαμία και συνεχίζει την καριέρα του στον Απόλλων Σμύρνης.

29: Η Λαμία ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Θεοδωρόπουλου ο οποίος μαζί με τον Μάρκο Βελλίδη αποτελούν το βασικό δίδυμο για τη θέση κάτω από τα γκολποστ.

30: Ο Χρήστος Καρυπίδης αποτελεί παρλεθόν από τον ΠΑΣ Λαμία, κρεμά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και συνεχίζει ως γενικός αρχηγός στον ΠΑΟΚ!


ΙΟΥΛΙΟΣ

1: Ο μέχρι πρότινος γυμναστής των κυανόλευκων Κώστας Παρούσης αποχωρεί από τον ΠΑΣ Λαμία και αναλαμβάνει το ίδιο πόστο στις ακαδημίες της ΑΕΚ.

2: Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία περνούν από τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ - Το απόγευμα πραγματοποιείται η κλήρωση του πρωταθλήματος, στην οποία το lamiaragate3 έδωσε το παρόν για 3η συνεχή χρονιά.


3: Ο ΠΑΣ Λαμία ανακοινώνει την επιστροφή ύστερα από 1 χρόνο στην ομάδα του Αλέξανδρου Καραγιάννη.

4: Ο Δημήτρης Ανάκογλου υπογράφει συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα μας.

5: Ο Λούκας Ράμος που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Απόλλων Λάρισας, υπογράφει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα μας.

10: Με όνειρα, φιλοδοξίες και νέα πρόσωπα πραγματοποιείται η επίσημη "πρώτη" των κυανόλευκων παρουσία περίπου 150 φίλων της ομάδας.  

11: Ο Ντάνι Μπεχαράνο ανανεώνει την συνεργασία του με τον ΠΑΣ Λαμία, παρά το γεγονός ότι οι προηγούμενες επαφές με την ομάδα δεν είχαν τελεσφορήσει. 

12: Η Λαμία προχωρά σε μία ακόμη μεταγραφή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Μανώλη Σάλιακα από τον Κισσαμικό για δύο χρόνια.

15: Οι κυανόλευκοι αποχωρούν για το Καρπενήσι και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους με αρκετά νέα πρόσωπα και τη συμμετοχή αρκετών ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες. - Στην αποστολή μετέχει και ο Γιώργος Κατσέρης ο οποίος δοκιμάζεται από το τεχνικό τιμ.

17: Η Λαμία πραγματοποιεί ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή ανακοινώνοντας την απόκτηση του έμπειρου Λουκά Βύντρα για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

19: Και ο Ζοάν Τομάς ανανεώνει την συνεργασία του με τον ΠΑΣ Λαμία και μεταβαίνει στο Καρπενήσι για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

21: Στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας επί Ευρυτανικού εδάφους η Λαμία επικρατεί της Ποταμιάς με 10-0, με τον Μάκη Χάβο να δοκιμάζει πρόσωπα και καταστάσεις.

22: Το μέτωπο των ανανεώσεων συνεχίζεται με τον Βασίλη Πλιάτσικα να φορά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα κυανόλευκα.

24: Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της καλοκαιρινής προετοιμασίας, η Λαμία υποδέχθηκε την ΑΕΚ και γνώρισε την ήττα με 1-0 δείχνοντας τις αδυναμίες της.

26: Τρίτο φιλικό προετοιμασίας για την Λαμία, με τους κυανόλευκους να επικρατούν με 2-1 παρουσίαζοντας δύο πρόσωπα.

31: Η ΕΡΤ ανακοινώνει ψαλίδι της τάξης του 45% για τις ομάδες των οποίων είχε τα τηλεοπτικά δικαιώματα, με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου να δηλώνει πως αν δεν βρεθεί λύση θα παραδώσει τις μετοχές του.


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

2: Ο Γιώργος Κατσέρης που δοκιμάστηκε από τον ΠΑΣ Λαμία δεν έπεισε το τεχνικό επιτελείο και αποχωρεί...

3: Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου με συνέντευξη τύπου γνωστοποιεί την οριστική απόφασή του να φύγει από τον ΠΑΣ Λαμία έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν ωστόσο εγγυάται την επόμενη μέρα της ομάδας.

4: Με μια αιφνίδια ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Μάκη Χάβο!

6: Με ανάρτηση του στο facebook ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Ποντίκας στέλνει μήνυμα συσπείρωσης στο κόσμο της, δηλώνοντας πως "Αν ψάχνετε ποιος θα πέσει φέτος, ψάξτε αλλού"...

6: Ο Σωτήρης Αντωνίου είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, με τον Γιώργο Προβίδα άμεσο συνεργάτη του. - Την ίδια μέρα πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής της Λαμίας.

7: Ο Ντάνιελ Αντέτζο ανανεώνει τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ Λαμία για τα επόμενα δύο χρόνια δια χειρός Παπαϊωάννου.

9: Με υπογραφή Παπαϊωάννου ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης επιστρέφει στα κυανόλευκα, έπειτα από δύο χρόνια με την φανέλα της Ουμρανίγεσπορ.

10: Στο 4ο φιλικό προετοιμασίας της η Λαμία φιλοξενείται από τον Απόλλων Λάρισας και μένει στο ισόπαλο 2-2.

11: Ο Πανουργιάς Παππαϊωάννου γνωστοποιεί πως ομάδες που υποβιβάστηκαν ζήτησαν το ΑΦΜ της Λαμίας προκειμένου να πάρουν τη θέση της στη Super League.

12: Στο ΔΑΚ Λαμίας γίνεται η δοκιμαστική λειτουργία του VAR... 

14: Ο  Άνταμ Τζανετόπουλος επιστρέφει στα κυανόλευκα....

17: Η Λαμία ανακοινώνει ακόμη μια μεταγραφή, ντύνοντας τον Πατρίκ Μπάχανακ στα κυανόλευκα...

18: Στο τελευταίο φιλικό της καλοκαιρινής της προετοιμασίας η Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 0-0 με τον ΝΠΣ Βόλο.

20: Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ανακοινώνει τα νούμερα των παικτών...

21: Ο Δημήτρης Φαράντος αναλαμβάνει πόστο τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΣ Λαμία.

24: Για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1 η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και μένει στο ισόπαλο 1-1 / Η πρώτη εικόνα από το VAR στο ελληνικό πρωτάθλημα ήρθε από την Λαμία και είχε γεύση σουβλάκι....

27: Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελαμτικών συμβολαίων από τρία παιδιά των ακαδημιών. Τους Κώστα Νικολόπουλο, Χριστόφορο Καραγιάννη και Ανέστη Βλαχομήτρο.


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

1: Ο Ζοάν Τομάς μένει ελεύθερος από την Λαμία και συνεχίζει την καριέρα του στην κινεζική Περσίγια Τζακάρτα.

1: Η Λαμία υποδέχεται για την 2η αγωνιστική τον Ατρόμητο και παίρνει τον δεύτερο βαθμό της στο πρωτάθλημα μετά το ισόπαλο 2-2.

4: Ο Ισμαέλ Σασί μένει ελεύθερος από τον ΟΦΗ και υπογράφει συμβόλαιο ενός έτους με τον ΠΑΣ Λαμία.

5: Ο Ολαλανδός Ντέσλει Ούμπινκ έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας όμως κόβεται στα εργομετρικά τεστ και η περίπτωση του δεν προχωρά.

7: Η Λαμία δίνει φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Αταλάντη και επικρατεί με 1-0 με τον Σωτήρη Αντωνίου να δοκιμάζει παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής.

12: Ο Νταμίρ Κάχριμαν αποτελεί την 9η θερινή μεταγραφή της ομάδας ενισχύοντας την στη θέση του άσσου.

13: Η Λαμία ολοκληρώνει τις μεταγραφές της με τον Ισπανό επιτελικό μέσο Ταϊρόν Ντελ Πίνο.

13: Ο Νίκος Τσούκαλος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στην προπόνηση κάτι που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου 6 μήνες.

15: Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος η Λαμία φιλοξενείται από την ΑΕΚ και γνωρίρζει την ήττα με σκορ 2-0.

20: Ο πρώην αμυντικός της Λαμίας Σάκης Παντελιάδης καταθέτει προσφυγή κατά των κυανόλευκων.

22: Σε ένα καταστροφικό παιχνίδι για την 4η αγωνιστική η Λαμία έχασε το τρίποντο απέναντι στον Πανιώνιο (1-1) στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης αλλά και τον Ίσμα Σασσί ο οποίος υπέστη ρήξη συνδέσμων και θα μείνει εκτός δράσης για 4 μήνες.

28: Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Λαμία για την 5η στροφή του πρωταθλήματος με τους κυανόλευκους να γνωρίζουν την 2η ήττα τους στο πρωτάθλημα με 2-0.


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

7: Η Λαμία φιλοξενεί τον Παναιτωλικό και το τελικό 0-0 δίνει τον βαθμό της ισοπαλίας στον ΠΑΣ Λαμία με τον Σωτήρη Αντωνίου να δηλώνει πως θα παλέψει για να αντιστρέψει το κλίμα.

8: Ο Τάσος Καραμάνος πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την Εθνική Ενόπλων με την οποία και αναχωρεί για το παγκόσμιο κύπελλο Ενόπλων στην Κίνα...

16: Η Λαμία μπαίνει στο θεσμό του Κυπέλλου με την κληρωτίδα να βγάζει αντίπαλο τον Αιολικό Μυτιλήνης.

20: Η Λαμία φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση γνωρίζει την ήττα με 4-0 από τον Δικέφαλο του Βορρά.

21: Σωτήρης Αντωνίου και Γιώργος Προβίδας αποτελούν παρελθόν από τον κυανόλευκο πάγκο...

24: Ο Άκης Μάντζιος είναι νέος προπονητής της Λαμίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μουντάκη να αποτελεί παρελθόν.

25: Η ΠΑΕ  ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της και με τον γυμναστή Νίκο Αμανατίδη.

28: Η Λαμία φιλοξενείται στη Τρίπολη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και γνωρίζει την ήττα με 4-1 στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον κυανόλευκο πάγκο.

31: Στο πρώτο παιχνίδι της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας η Λαμία επικρατεί με 3-0 εκτός έδρας επί του Αιολικού Μυτιλήνης.


ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

4: Η Λαμία πετυχαίνει τη πρώτη νίκη της στο  πρωτάθλημα με 1-0 επί του Βόλου στο ΔΑΚ Λαμίας.

6: Ο Μάρκος Βελλίδης μετά από το παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ βρέθηκε στον πάγκο και τελικά έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Λαμία.

7: Η Λαμία πραγματοποιεί την ετήσια φωτογράφισή της στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης.

11: Η Λαμία φιλοξενείται από την ΑΕΛ στη Λάρισα και παίρνει σημαντική νίκη με σκορ 3-0!

23: Τρίτη σερί νίκη για την Λαμία η οποία επικρατεί επί της Ξάνθης στο ΔΑΚ με 1-0.


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

1: Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Λαμία με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

5: Με το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού να έχει κρίνει σχεδόν τα πάντα, η Λαμία υποδέχθηκε τον Αιολικό και με το ίδιο σκορ σφράγισε το εισιτήριο για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. 

8: Η Λαμία υποδέχεται τον ΟΦΗ και με μια εξαιρετική εμφάνιση ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ επικρατώντας με 2-1 επί των Κρητικών.

12: Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου εκφράζει την επιθυμία του να ηγηθεί συνδυασμού για την ηγεσία της ΕΠΣ Φθιώτιδας!

13: Σύμφωνα με την εκπομπή "Τρίο Μπελκάντο" του Ράδιο Λαμία η Λαμία έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον Φακούντο Μπερτόλιο για να τον ντύσει ξανά στα κυανόλευκα με την Αλντοσίβι να στέκεται εμπόδιο.

14: Ο Ροτζέριο Τουράμ βραβεύεται με το Nivea Best Men Gοal της 12ης αγωνιστικής.

14: Η Λαμία φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και γνωρίζει την ήττα με 2-0 βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί της.

16: Η κληρωτίδα της ΕΠΟ βγάζει τα Τρίκαλα ως αντίπαλο της Λαμίας στη  φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

18: Η Λαμία φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και μένει στο ισόπαλο 1-1 με τον Βέλλιο να της στερεί και πάλι το τρίποντο και τον Νταμίρ Κάχριμαν να κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα.

21: Η σεζόν κλείνει με θετικό πρόσημο για την Λαμία, με το 0-0 απέναντι στην ΑΕΚ στο ΔΑΚ Λαμίας να αφήνει εύχαριστημένους τους κυανόλευκους.

23: Από την εκπομπή Τρίο Μπελκάντο αποκαλύπτεται πως η Λαμία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ιμπραχίμα Νιάσε...




Η συντακτική ομάδα του lamiaragate3.gr εύχεται σε όλους χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες για την ομάδα μας...