Μετά τη διπλή διακοπή, ....εμβόλιμη!!! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Μετά τη διπλή διακοπή, ....εμβόλιμη!!!


Ύστερα από την αρχική διακοπή που ανακοινώθηκε την Τετάρτη από την διοργανώτρια αρχή της Football League,
για την τρέχουσα αγωνιστική λόγω του εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου , αλλά και την δεύτερη διακοπή για το επόμενο Σαββατοκύριακο λόγω των επεισοδίων που έλαβαν χώρα την Πρασκευή με τον άγριο ξυλοδαρμό του διαιτητή κ.Ζωγράφου , ο πρόεδρος της Football League κύριος Σπύρος Καλογιάννης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ορισμού εμβόλιμων αγωνιστικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: ''Η απόφαση πάρθηκε από την ΕΠΟ, με την ΚΕΔ να είναι αποφασισμένη να μην προβεί σε ορισμούς διαιτητών. Εμείς σαν αρχή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Εντός της επόμενης εβδομάδας θα συζητηθούν τα δεδομένα που υπάρχουν στο διοικητικό συμβούλιο και θα ακούσουμε τις απόψεις των ανθρώπων όλων των ομάδων.
Μας προβληματίζει το γεγονός γιατί δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι υπάρχει ήδη αναβολή αγωνιστικής και αυτό το Σαββατοκύριακο. Είμαστε πιεσμένοι χρονικά και σίγουρα είναι υπαρκτό και το ενδεχόμενο να ορίσουμε εμβόλιμες αγωνιστικές. Προκειμένου να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα και τα πλέι οφ και πλέι άουτ εντός χρονοδιαγράμματος''.