Έφαγε και ακανέ...!!! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Έφαγε και ακανέ...!!!


Η ομάδα της Λαμίας παίζοντας εξαιρεετικά για ένα ημίχρονο, περιόρισε στα καρέ της την ομάδα του Εθνικού Σερρων 
και πετυχαίνοντας ενα γκολ με τον Φατιόν έφυγε με τη νίκη απο τις Σέρρες.
Η φράση που θα χαρακτήριζε το σημερινό ματς είναι "ψεκάστε,σκουπίστε,τελειώσατε" καθώς πήγε στις Σέρρες , νίκησε ,<<έφαγε και έναν ακανέ!>> και πήρε το δρόμο τις επιστροφής έχοντας τους τρεις βαθμούς στο σακούλι , όντας (έστω και προσωρινά) πρώτη στον βόρειο όμιλο.
Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία 50 γενναίων πιστών ακόλουθων της ομάδας μας, που έκαν αυτό το μακρινό ταξίδι έτσι ώστε να βοηθήσουν την ομάδα μας. 
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, η Λαμία έδειξε τη διάθεση της να πάρει τα ηνία του αγώνα και ήταν πιο κινητική, προσπαθώντας από τα δεξιά κυρίως να "χτίσει" επιθέσεις και να απειλήσει. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 5', όταν η μπάλα στρώθηκε στον Τσαμούρη που απο το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε, όμως την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Τσαμούρης εκτέλεσε ένα κερδισμένο για την ομάδα μας φάουλ, ο Γκούρμα πήρε την κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Ζουλιώτη που έκανε δυνατό σουτ απο το ημικύκλιο της περιοχής με τον Κραβαρίτη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 19ο λεπτό, ο δραστήριος Τσαμούρης έκανε τη σέντρα, ο ΧαΊκάλης κατέβασε και σούταρε, όμως δεν έπιασε "γεμάτα" τη μπάλα και ο Στυλιδιώτης γκολκίπερ του Γαζώρου μάζεψε εύκολα. Στο 20' απείλησε για πρώτη φορά ο Εθνικός. Ύστερα από λάθος του Καμαρά, ο Πολύζος κέρδισε τη μπάλα και σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Μπάζιτς δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει. Στο 26' ο Ζουλιώτης από δεξιά έβγαλε τη σέντρα, με τον Φράγκο να μην προλαβαίνει να βάλει ην προβολή και τον Κραβαρίτη να μαζεύει. Στο 31' και πάλι ο Ζουλιώτης από δεξιά γέμισε στην περιοχή, όμως η κεφαλιά του Χαϊκάλη δεν ήταν καλή, ενώ πέντε λεπτά αργότερα οι "κυανόλευκοι" άγγιξαν το γκολ. Ο Βασιλόγιαννης εκτέλεσε ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα "ξύρισε" το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ. Εν τέλει το γκολ ήρθε για τη Λαμία στο 39ο λεπτό. Από κόρνερ που κέρδισε ο Βασιλόγιαννης, ο Φατιόν βρέθηκε στην πορεία της μπάλα και από κοντά την έστειλε στα δίχτυα, μέσα σε έξαλλα πανηγύρια. Μάλιστα, οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ πριν πάνε στα αποδυτήρια. Αυτό, αφού στο 42' ο Βασιλόγιαννης σέντραρε απο δεξιά, ο Καμαρά σούταρεμ, η μπάλα κόντραρε πάλι στον Βασιλόγιαννη, ο οποίος επιχείρησε ακόμα μια σέντρα, ο Τσαμούρης πήρε την κεφαλιά όμως ο Κραβαρίτης μάζεψε.

Έχοντας το υπέρ της 1-0, η Λαμία θέλησε να κάτσει πίσω στο δεύτερο μέρος, δίνοντας χώρους στους γηπεδούχους και περιμένωντας να "χτυπήσει" στην κόντρα. Όπως ήταν λογικό, ο Εθνικός ανέβηκε και έψαξε την ισοφάριση, με αποτέλεσμα να είναι πιο απειλητικός. Στο 51' και από εκτέλεση κόρνερ του Μαρίνου από δεξιά, ο Νατσέφσκι στο δεύτερο δοκάρι έπιασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και απομακρύνθηκε. Δύο λεπτά αργότερα, οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη κέρδισαν πέναλτι, σε ανατροπή του Μαρίνου από τον Ζουλιώτη στην πειροχή. Ο Πάλλας ανέλαβε την εκτέλεσή του, όμως σούταρε πολύ ψηλά άουτ και το 1-0 παρέμεινε. Κάπου εκεί άρχισε να πέφτει ο ρυθμός, με τη Λαμία να κρατάει στα μέτρα της τον ρυθμό και να ελέγχει το ματς. Στο 76ο λεπτό, ο Βασιλόγιαννης έκανε την κούρσα από δεξιά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έκανε παράλληλη σέντρα για τον Γενκά, το σουτ του τελευταίου όμως απο πολύ καλή θέση δεν ήταν δυνατό με τον Κραβαρίτη να μπλοκάρει. Στο αμέσως επόμενο λεπτό και πάλι ο Βασιλόγιαννης απο τα δεξιά έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, κόπηκε από την αντίπαλη άμυνα, με τους "κυανόλευκους" να φωνάζουν για χέρι και τον κ. Σημαιάκη να δείχνει "παίζεται". Στο 81ο λεπτό, ο Πάλλας προσπάθησε να από μακριά να απειλήσει τον Μπλάζιτς, όμως έστειλε τη μπάλα πολύ ψηλά άουτ, ενώ στο 83', ο Μαυροβούνιος γκολκίπερ της ομάδας μας, μάζεψε εύκολα το... χλιαρό σουτ του Πλαβούκου από καλή θέση. Έξι λεπτά αργότερα, η Λαμία βγήκε στην κόντρα επίθεση με προϋποθέσεις, όμως ο Γιενκά καθυστέρησε και οι αμυντικοί γύρισαν έγκαιρα. Πάντως, στο 93' οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ θα μπορούσαν να έχουν τελειώσει το παιχνίδι, όταν ο Γκούρμα βρήκε ωραία τον Γιενκά με τον τελευταίο να κάνει το πλασε, αλλα η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στα εναπομείναντα λεπτά των καθυστερήσεων, η Λαμία έκατσε στο μισό γήπεδο, έκλεισε τους διαδρόμους και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να ανατπυχθούν. Έτσι, κράτησε μέχρι τέλους το 1-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Πλαβούκος, Παναγιωτίδης, Κωφοκότσιος (79' Κωνσταντινίδης), Τσιλούλης, Μερεσιώτης (46' Νατσέφσκι), Χατζηδημητρίου, Δέντσας, Μαρίνου, Πολύζος (46' Πάλλας)

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Ρεπετσάς (75' Κωστόπουλος), Καμαρά, Βασιλόγιαννης, Φατιόν, Χαϊκάλης (57' Νεόφυτος), Γκούρμα, Φράγκος (70' Γιενκά)

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Σερρών.
















φώτο: www.lamia1964.gr