Επεισόδιο Μουντάκη - Δημούτσου.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Επεισόδιο Μουντάκη - Δημούτσου....


Μόνο καλό δεν είναι το κλίμα στη Λαμία τον τελευταίο καιρό. Και οι λόγοι είναι αρκετοί. Δεν έχουν να κάνουν μόνο με το 0-4 από την ΑΕΚ και τα ζόρια που έχει πλέον ο Μάκης Χάβος.

Έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό πως στα αποδυτήρια ο τελευταίος έχει χάσει την μπάλα. Το περιστατικό με τον Σαράνοφ δεν ήταν, άλλωστε, το μοναδικό που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό στη Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, υπήρξε θερμό επεισόδιο πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό. Και αυτό δείχνει πολλά για την κατάσταση που επικρατεί.

Παραμονές του συγκεκριμένου αγώνα ο Κατσίκας έκανε ένα λάθος στην προπόνηση και ο Δημούτσος άρχισε τα… γαλλικά. Σε τέτοιο βαθμό που προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Μουντάκη, του προπονητή τερματοφυλάκων.

Το θέμα, όμως, δεν έμεινε εκεί. Οι δύο τελευταίοι άρχισαν να λένε διάφορα και λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια! Για την ακρίβεια, αυτό θα συνέβαινε εάν δεν έμπαινε στη μέση για να τους χωρίσει ο Σάκης Τσικνής.

Προφανώς όλα αυτά θα έχουν φτάσει στα αφτιά του Πανουργιά Παπαϊωάννου και θα είναι ένας ακόμη λόγος που θα τον έχει κάνει να προβληματίζεται στο θέμα του προπονητή.

Να σημειωθεί πως ανακοίνωση σε βάρος του Δημούτσου εξέδωσαν μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και οι «Cartoonistas». Είναι άγνωστο αν το έκαναν επειδή είχαν μάθει και εκείνοι τι είχε συμβεί ή επειδή τον είδαν κατά τη διάρκεια του ματς να… στολίζει πάλι συμπαίκτη του.

Πηγή:Sportime.gr