Και εγένετο "BLUE CLUB"! (εικόνες) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Και εγένετο "BLUE CLUB"! (εικόνες)




Ένα νέο εγχείρημα, από φιλάθλους διαφόρων ηλικιών της ομάδας μας, ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες, στην πόλη μας και συγκεκριμένα στα Γαλανέικα με στόχο όσοι αγαπούν την ομάδα, να έχουν έναν κοινό τόπο που θα αποφασίζουν για τα πάντα.

Ο Σύλλογος Φιλάθλων Λαμίας «BLUE CLUB» είναι πλέον γεγονός!

Με μπροστάρηδες, ανθρώπους που έχουν ζήσει την Λαμία στις χαρές και στις λύπες, στα αλώνια και στα σαλόνια, αλλά και τις ιδέες και την "τρέλα" της νέας γενιάς, ο νέος σύνδεσμος φιλάθλων, ήρθε για να αποτελέσει τον εκφραστή των ιδεωδών προασπίζοντας την ευγενή άμιλλα όντας ενεργό μέλος σε προβλήματα και δυσκολίες της κοινωνίας.

Ποιοι είναι

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΛΑΜΙΑΣ «BLUE CLUB»
Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε και επίσημα η λειτουργία, δραστηριοποίηση του Συλλόγου μας.

Η αγάπη μας για τις ομάδες της πόλη μας σε όλα τα αθλήματα αλλά ιδιαίτερα στην ομάδα του ποδοσφαίρου, την οποία και λατρεύουμε, μας οδήγησε στην δημιουργία του παραπάνω συλλόγου.

Ενός συλλόγου που αγαπά το φίλαθλο πνεύμα, ενός συλλόγου που θα προασπίσει την ευγενή άμιλλα , την ελευθερία όλων των φιλάθλων να αγαπούν την ομάδα της καρδιάς τους, ενός συλλόγους ο οποίος θα είναι ενεργό μέλος σε όλα τα προβλήματα και δυσκολίες μέσα στην κοινωνία μας.

Ήρθε η ώρα όσοι αγαπούν πραγματικά τις ομάδες της πόλης μας να έχουν ένα κοινό τόπο, γραφεία, που θα ανταμώνουμε και θα αποφασίζουμε για τις δράσεις μας…

Τα γραφεία μας λειτουργούν στην οδό Παπασιοπούλου 39 στα Γαλανείκα Λαμίας…