Εγκαίνια για δύο νέες στήλες από αύριο Παρασκευή... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Εγκαίνια για δύο νέες στήλες από αύριο Παρασκευή...



To Lamiaragate3 εγκαινιάζει από αύριο Παρασκευή 30/10/2015 δύο νέες καινούργιες στήλες με τη μία εκ των δύο να έχει συντάκτες έσας τους ίδιους.


Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις αρχές της φετινής σεζόν το blog μας θα εγκαινιάσει μία καινούργια στήλη η οποία θα φιλοξενεί δικά σας άρθρα, κείμενα, συνεντεύξεις, βίντεο και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί ο καθένας από εσάς, τα οποία θα μας στέλνετε, δίνοντας σας την ευκαιρία να γίνεται εσείς οι ίδιοι συντάκτες και ποιός ξέρει ίσως να σκάσει και μία πρόταση  επίσημης συνεργασίας στο μέλλον. Πάρτε λοιπόν μολύβι και χαρτί, φωτογραφική μηχανή, κάμερα, μαγνητόφωνο κ.ο.κ και σας περιμένουμε με μεγάλη μας χαρά.


Επίσης θα εγκαινιάσουμε και ακόμη μία στήλη με τίτλο "Πρωτοσέλιδα" στην οποία θα φιλοξενούνται περίπου 3 φορές την εβδομάδα τα πρωτοσέλιδα της εικονικής εφημερίδας LAMIARAGATE3 NEWS η οποία θα σας ενημερώνει για τις πιο καυτές ειδήσεις που αφορούν την ομάδα μας. Το ύφος δε του πρωτοσέλιδου δεν αποκλείτεαι να διαφοροποιείται ανάλογα και με τις δικές σας προτάσεις που αναφέραμε πιο πάνω.

Αύριο λοιπόν κάνουμε ποδαρικό από το πρωί με το πρώτο πρωτοσέλιδο της LAMIARAGATE3 NEWS. Stay tunned λοιπόν και όλο και κάτι νέο θα σκάσει στο επόμενο διάστημα.