Καλημέρα σας ΛΑΜIAΡΕΣ... (Του Αντώνη Λ.) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Καλημέρα σας ΛΑΜIAΡΕΣ... (Του Αντώνη Λ.)


Μέχρι στιγμής η εικόνα της ομάδας δεν είναι και τόσο καλή , αν την συγκρίνουμε με την περσινή μας εμφάνιση στη Football League μετά από 35 χρόνια , αλλά έχουμε βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα με αρκετές δυσκολίες και έχουν διαψευσθεί όλοι εκείνοι που έλεγαν ότι η ΛΑΜΙΑ στις πρώτες 5 αγωνιστικές θα είχε μόνο έναν βαθμό .

 
Μετά από την αλλαγή του προπονητή η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης , αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα στο γκολ. Μετά το παιχνίδι με την Καλλιθέα για το κύπελλο πιστεύω ότι ο προπονητής κ. Βαζάκας είδε κάποια πράγματα από τους παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχή στους αγώνες του πρωταθλήτος. Και να αρχίσουν να μπαίνουν και αυτοί σιγά σίγα στο κλίμα, γιατί ορισμένοι έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα .

Θα ήθελα να αναφέρω για τους υπόλοιπους αγώνες που θα έχει η ομάδα μας μέσα στο ΔΑΚ , ότι θα πρέπει να είναι σχεδόν γεμάτο ή να είναι τουλάχιστον όπως πέρυσι . Όπως θα έχετε καταλάβει όλοι τώρα πια , σε όλα τα παιχνίδια εντός έδρας θα υπάρχει Γενική Είσοδο 10€ και αυτό είναι μια ανταμοιβή για τους κατόχους διαρκείας αλλά εμπόδιο για πολλούς να έρθουν στο γήπεδο.
 
Ο κόσμος θα πρέπει να στηρίζει συνεχώς την ομάδα φέτος γιατί είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα και η ομάδα μας θα μας χρειαστεί, αφού είμαστε ο 12ος παίκτης.

Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Κισσαμικό είναι πολύ συμαντικό για τον πρωταρχικό στόχο της ομάδας που είναι η εύκολη παραμονή στην κατηγορία .
Οπότε την Κυριακή όλοι στο γήπεδο και αφήστε τις τηλεοράσεις και τις καφετέρειες.
Η ομάδα, μας θέλει δίπλα της και εκεί είναι η θέση μας .

Και για κλείσιμο θα σας αποκαλύψω μια πληροφορία που έχω.

Η διοίκηση της ομάδας μας ήδη ψάχνει τους ποδοσφαιριστές (και μάλιστα επιπέδου Super League) οι οποίοι θα ενισχύσουν την επιθετική κυρίως γραμμή κρούσης της ομάδας μας τον Γενάρη.


Υ.Γ1. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑΡΑ ΜΑΣ !!!

Υ.Γ.2 ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ

Με εκτίμηση,

Αντώνης Λ.