Iσόπαλοι Ατρόμητος-Βέροια. Όλα ανοιχτά στον 6ο όμιλο. - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Iσόπαλοι Ατρόμητος-Βέροια. Όλα ανοιχτά στον 6ο όμιλο.


Ατρόμητος και Βέροια έμειναν στο 2-2 στο Περιστέρι με αποτέλεσμα η Καλλιθέα να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή του 6ου ομίλου.  Έτσι η Λαμία διατηρεί τις όποιες ελπίδες της αναλογούν για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου καθώς θα αντιμετωπίσει και τις δύο ομάδες εντός έδρας έχοντας ένα δυνατό ατού που δεν είναι άλλο από τον κόσμο της.

 Η "βασίλισσα" προηγήθηκε 2-0, αλλά η ομάδα του Γρηγορίου γύρισε το ματς μετά το 83'.
Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη σταθερά καλύτερη και σαφώς πιο επικίνδυνη από τους γηπεδούχους, ανταμείφθηκε για την υπεροχή της με γκολ του Μαγέφσκι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.
Ο Γρηγορίου,πέρασε τον Γκαρσία αντί του Ουσέρο, επιχειρώντας να ισσοροπήσει το παιχνίδι. Ο Ατρομήτος πάντως δεν λειτουργούσε καλά ανασταλτικά και στη φάση του 52' υπήρξε ξανά πρόβλημα. Ο Μερεμπασβιλι ανατράπηξε κατά  τον διαιτητή από τον Κιβρακίδη(λάθος απόφαση) και ο Καϊκούτ δεν έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ της Βέροιας.
Όσο ο χρόνος περνούσε και η ομάδα του Περιστερίου δεν μπορούσε να γίνει επικίνδυνη, ο Γρηγορίου πήρε την απόφαση να ρισκάρει και να τεστάρει την ετοιμότητα των πιτσιρικάδων, Λημνιού και Μπαστακού. Οι δυο τους έδωσαν φρεσκάδα και σε συνδυασμό με την τύχη και την οπισθοχώρηση των φιλοξενούμενων ήταν τα στοιχεία που έφεραν την ανατροπή.
Στο σουτ του Κούρου στο 84' ο Πούγγουρας έβαλε αναίτια το πόδι του στην μπάλα και έθεσε εκτός μάχης τον Λόπεθ, με αποτέλεσμα το 1-2, ενώ στο 87' ο Λαζαρίδης πήδηξε ψηλότερα και έστειλε με άπιαστη κεφαλιά στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Ο Ατρόμητος γύρισε το ματς, αλλά έχασε τον Μαρσελίνιο με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Μαραγκό.

Την επόμενη αγωνιστική η Λαμία θα υποδεχτεί την Βέροια στο ΔΑΚ Λαμίας και η Καλλιθέα θα αναμετρηθεί με τον Ατρόμητο στο Ελ Πάσο.


Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Μπ.Στόιτσεφ, Λαζαρίδης, Κούρος, Γοδόι, Ουσέρο (46' Πίτου Γκαρσία), Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Μιλ.Στόιτσεφ (74' Μπαστακός), Λε Ταλέκ

Βέροια: Λόπεθ, Μαλόν, Νάστος (31' Ετζεγκέλε), Πούγγουρας, Σιόντης, Άρτσε (74' Νέτο), Μαραγκός, Γιουσούφ (64' Γεωργιάδης), Μαγέφσκι, Μερεμπασβίλι, Καϊκούτ

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου


Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: