Κατάσκοπος Σπανός!!! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Κατάσκοπος Σπανός!!!



Στο.... διάβασμα ή καλύτερα στο βίντεο φαίνεται να το χει ρίξει ο προπονητής της ομάδας μας Δημήτρης Σπανός προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα όσο το δυνατό καλύτερα για το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Κισσαμικό στη Κρήτη.


Μετά και την ήττα της ομάδας μας από τον Απόλλων στη Ριζούπολη, τα όνειρα ανόδου των Φθιωτών λαμβάνουν σιγά σιγά τέλος καθώς σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος όπου μία ενδεχόμενη νίκη επί του πρωτοπόρου τότε Απόλλων θα μείωνε ακόμη περισσότερο την διαφορά από την κορυφή, ήρθε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα και η αύξηση της βαθμολογικής διαφοράς.

Ο Δημήτρης Σπανός ωστόσο έχει τονίσει πως μέλημα της ομάδας από εδώ και στο εξής είναι να παίζει κάθε αγωνιστική για τη νίκη, αν θέλει να ελπίζει σε ένα θαύμα πλέον, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου.

Το Σάββατο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Κισσαμικό στην Κρήτη και θέλει την 2η εκτός έδρας νίκης της σε συνδυασμό με καλή παρουσία.

Για το λόγο αυτό ο προπονητής της ομάδας μας Δημήτρης Σπανός έχει αφιερώσει αρκετό χρόνο στην ανάλυση των παιχνιδιών της ομάδας των Χανίων προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη χτυπώντας τους γηπεδούχους στα "τρωτά" τους σημεία τα οποία έχει διαπιστώσει.

Η ομάδα θα αποχωρήσει την Παρασκευή για την Κρήτη όπου θα πραγματοποιήσει και μία προπόνηση πριν την αναμέτρηση του Σαββάτου που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00

Υπενθυμίζουμε πως το παιχνίδι δεν θα είναι τηλεοπτικό...