"Eβρεξε" γκολ για καλό σκοπό... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

"Eβρεξε" γκολ για καλό σκοπό...




Σε ένα παιχνίδι με άσχημες καιρικές συνθήκες καθώς η βροχή έπεφτε ασταμάτητη διεξήχθη το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργάνωσε το Lamiara Gate 3.


Kαι αν κρίνει κανείς από την συμμετοχή(στην φωτογραφία του άρθρου λείπουν οι "βεντετες" που εμφανίστηκαν λίγο αργότερα στον αγωνιστικό χώρο) βάσει και των καιρικών συνθηκών και τη συλλογή των προϊόντων που είχαμε, τότε το Φιλικό στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Να σημειώσουμε και να ευχαριστήσουμε τον οργανωμένο πυρήνα των οπαδών της Λαμίας τους Fadomades οι οποίοι αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή το εγχείρημα αυτό της σελίδας μας, μέρος αυτών έδωσε δυναμικό παρών και αγωνίστηκαν μάλιστα..

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη και συγκεκριμένα στους  Αποστόλη Καραπλή και Παναγιώτη Παλιούρα και τον Γεώργιο Στεργίου για την παραχώρηση του γηπέδου αλλά και του αθλητικού υλικού...

Τονίζουμε πως μετά το τέλος της αναμέτρησης μοιράστηκαν και αναμνηστικοί έπαινοι σε όσους αγωνίστηκαν, ευχαριστήριο στα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων ενώ δεν έλειψαν και οι selfies!

Πλέον σχεδιάζουμε το επόμενο παιχνίδι στο οποίο θα συλλέξουμε τρόφιμα για κάποιο τοπικό ίδρυμα της πόλης!


Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα είχαμε δύο ομάδες.. Η μία και συγκεκριμένα η κίτρινη αποτελούταν από τους συντάκτες και φίλους της σελίδας μας ενώ η άλλη ομάδα αποτελούταν από τους Fadomades και φίλους αυτών..
Παρότι υπήρχαν 4! διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο τελικά όλοι επέλεξαν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο ποδόσφαιρο και έτσι η αναμέτρηση διεξήχθη χωρίς διαιτητή..

Στην αρχή οι "κίτρινοι" μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχισαν να προηγηθούν στην δεύτερη μόλις καλή τους ευκαιρία και σε κάθετη του Μώκου προς τον Στοφόρο , ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.
Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 12' είχαμε και το 2-0 για τους κίτρινους με τον Στοφόρο αυτή τη φορά να πασάρει και τον Μαλιτσώρα να εκτελεί για το 2-0..
Παρότι το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές φάσεις έλειψε το γκολ για τις δύο ομάδες με τους Fadomades να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο αλλά να βρίσκουν σε εξαιρετική μέρα και τον τερματοφύλακα Παπανάγνου...Έτσι η ανάπαυλα βρήκε τους κίτρινους να προηγούνται με 2-0..


Ανακατατάξεις και καταιγισμός από γκολ!


Στην επανάληψη είχαμε ανακατατάξεις στις δυο ομάδες με τον Στοφόρο να αλλάζει στρατόπεδο και  να πηγαίνει με την ομάδα των Φαντομάδων! Μάλιστα έμελλε να είναι και ο πρωταγωνιστής καθώς πήρε την ομάδα από το χέρι και την οδήγησε σε έναν επιθετικό μονόλογο... Βέβαια δεν μπορούμε να αναφέρουμε την καλή αμυντική λειτουργία με τον Γκίτση να είναι πραγματικός βράχος με παρτενερ τον Μπέλεχα ο οποίος είχε πιο ελεύθερο ρόλο. Οι Φαντομάδες επιτίθονταν, ο Παπανάγνου απέκρουε μέχρι να έρθει το 2-1 με τον Αναγνώστου.. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η άμυνα των κίτιρινων κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος με τον Καλαμάτα να μην μπορεί να διαχειριστεί μόνος την άμυνα, τον Κορνελάτο να προσπαθεί να καλύπτει όλη την αριστερή πτέρυγα, τον Μώκο να ανεβοκατεβαίνει από την άμυνα στην επίθεση, τον Μαλιτσώρα να μάχεται στην επίθεση και τον Λιασκώνη να έχει πιάσει κουβεντούλα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα!
Έτσι λοιπόν  Τσεκούρας,Λαγιος , Μπέλεχας και Στοφόρος σκόραραν, o Γκίτσης σκόραρε δίς, εκτινάσσοντας το δείκτη του σκορ στο 7-2!

Ύστερα από αυτό το μονόλογο των τυπικά φιλοξενούμενων ο Στοφόρος άλλαξε πάλι ομάδα, όμως ο χρόνος που απέμενε δεν ήταν αρκετός για να διαφοροποιήσει την κατάσταση. Το μόνο που κατάφεραν οι τυπικά γηπεδούχοι είναι να μειώσουν σε 3-7 με το γκολ του τερματοφύλακά τους, ο οποίος ανέβηκε, πήρε την πάσα από τον Μώκο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κωσταντέλου. Έτσι έλαβε τέλος το πολύ σπουδαίο αυτό φιλικό!

ΜVP του αγώνα

Αναμφίβολλα MVP της αναμέτρησης είναι ο Γιώργος Στοφόρος καθώς σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε να πετύχουν γκολ αμφότερες...



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Lamiara Gate 3(Κίτρινοι): Παπανάγνου, Καλαμάτας, Κορνελάτος, Λιασκώνης, Μαλιτσώρας, Στοφόρος, Μώκος

Fadomades: Kωσταντέλος, Γκίτσης, Μπέλεχας, Λάγιος, Αναγνώστου, Τσεκούρας, Στοφόρος



Tα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία μαζέψαμε και τα οποία θα δοθούν αύριο στο περίπτερο Αλληλεγγύης και από εκεί στους πρόσφυγες είναι τα εξής:


Τρόφιμα:

9 κιλά ζυμαρικά

2 συμπυκνωμένα γάλατα

2 μεγάλα κέικ

4 λίτρα χυμούς

6 κρουασαν

2 κιλά ζάχαρη

1 κιλό ρύζι

1 κιλό κριθάρι

750γρ φασόλια

1 πακέτο φρυγανιές


Άλλα είδη:

2 αφρόλουτρα

3 μπουφάν

2 πουκάμισα

1 πουλόβερ

1 πετσέτα

2 σεντόνια




Δείτε το φωτορεπορτάζ!


photo: Χριστίνα Παπά,Μαρία Ξηντάρη