Παραιτήσεις, νέα παράταση και φιλικών συνέχεια. - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Παραιτήσεις, νέα παράταση και φιλικών συνέχεια.





Όπως είχε γίνει γνωστό από χθες υπήρξε νέα αναβολή για το πρωτάθλημα της Football League κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο σημερινό Δ.Σ καθώς η κατάσταση σε αυτό παραμένει χαώδης...

Την Δευτέρα ύστερα και από τις επιστολές που είχαν αποσταλλεί την Κυριακή σε όλες τις ΠΑΕ αποφασίστηκε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, κάτι πόυ αναμενόταν να ανακοινωθεί στο Δ.Σ της Τετάρτης,

Όμως την Τρίτη το κλίμα άλλαξε καθώς αρκετές ομάδες αντέδρασαν με τους όρους που είχαν βάλει και εντέλει σήμερα αποφασίστηκε η νέα αναβολή της σέντρας, με πιθανότερη ημερομηνία πλέον την 30η Οκτωβρίου.

Σε μία συνάντηση διάρκειας 4 ωρών, όπου το κλίμα ήταν ήδη βαρύ, έγινε ακόμη περισσότερο με την επιστολή 11 ομάδων, μεταξύ αυτών και της Λαμίας η ζητούσε την παραίτηση του προεδρείου της Λίγκας κάτι το οποίο έπραξε μόνο ο αντιπρόεδρος Αντώνης Ρέλλας. Αυτό γιατί οι 11 ΠΑΕ δεν συμπλήρωναν τα 3/4 που απαιτείται για να πραγματοποιηθεί πρόταση μομφής, καθώς 3 ΠΑΕ (Πανθρακικός, Καλλονή, Σπάρτη) απουσίαζαν ενώ ο Πανελευσινιακός δεν είχε δικαίωμα ψήφου λόγω εκκρεμοδικίας.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

«Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι εκπρόσωποι ομάδων της Football League επιθυμούν το προεδρείο της Λίγκας να αποχωρήσει και στη θέση του να εκλεγεί πενταμελές συμβούλιο που να παίρνει από τούδε και στο εξής όλες τις αποφάσεις:
Για τις ΠΑΕΚαλλιθέα, Απόλλων, Αγροτικός Αστέρας, Λαμία, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, Αχαρναϊκός, Πανσερραϊκός, ΑΟ Χανιά, Άρης».




ΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Όπως είπαμε λοιπόν οι ομάδες που έδωσαν το παρόν στην συνάντηση έθεσαν για την σέντρα του πρωταθλήματος κάποιους όρους. οι οποίοι θα πρέπει να έχουν εκπληρωθεί μέχρι την επόμενη συνάντηση που είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 24/10.

Όσο για τους όρους? Αυτοί είναι να βρεθεί τηλεοπτική στέγη, χορηγίες και να δοθούν  πιστοποιητικά στις ΠΑΕ στις οποίες δεν έχουν χορηγηθεί ακόμη.




ΦΙΛΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


Και αφού λοιπόν σέντρα δεν έχουμε και το Κύπελλο πλησιάζει οι ομάδες συνεχίζουν τις φιλικές αναμετρήσεις προκειμένου να είναι όσο πιο δυνατόν έτοιμες.

Κάτι τέτοιο θα πράξει και η ομάδα μας φυσικά με το ρεπορτάζ του flnews.gr να λέει πως η ομάδα μας είχε ήδη συμφωνήσει φιλικό με την Σπάρτη σε περίπτωση που δεν είχαμε τελικά σέντρα ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αυτό λοιπόν αναμένεται να γίνει την Παρασκευή 21/10 στο ΔΑΚ Λαμίας χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη η ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης.