Πρωτάθλημα και Κύπελλο ω ΠΑΣ ολέ ολέ... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Πρωτάθλημα και Κύπελλο ω ΠΑΣ ολέ ολέ...




Και πρωτάθλημα και Κύπελλο και.....καλή αρχή για την ομάδα της Λαμίας η οποία μπαίνει επιτέλους σε επίσημους αγωνιστικούς ρυθμούς ύστερα από μία καθυστέρηση σχεδόν ενός μήνα....


Σέντρα λοιπόν στο πρωτάθλημα της Football League ύστερα από 4 αναβολές, με τα γήπεδα των ομάδων να γεμίζουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τα γήπεδα για την πρώτη αγωνιστική... Μία αγωνιστική η οποία βρίσκει την Λαμία να ταξιδεύει την Δευτέρα 31/10 στο Αιγίνιο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αιγινιακό με την σέντρα της συγκεκριμένης αναμέτρησης να έχει οριστεί στις 15:00. Μάλιστα υπάρχει και εκδρομή για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, πληροφορίες για την οποία θα σας δώσουμε με νέα ανάρτηση..



Παραιτήσεις και προσωρινή επιτροπή...


Βέβαια η έναρξη του πρωταθλήματος συνοδεύτηκε και από διοικητικές εξελίξεις στα διοικητικά του πρωταθλήματος καθώς ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Στέλιος Σφακιανάκης υπέβαλε την παραίτησή του μαζί με τον Άρη Λυχναρά ενώ στην προηγούμενη συνάντηση είχε παραιτηθεί και ο  πρώτος αντιπρόεδρος Αντώνης Ρέλλας.

Έτσι συστάθηκε μία 5μελής επιτροπή η οποία αναλαμβάνει να τρέξει όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν την διεξαγωγή του πρωταθλήματος (τηλεοπτική στέγη, χορηγία κλπ.) όλα αυτά δηλαδή που ο κος Σφακιανάκης αδυνατούσε να φέρει εις πέρας τους τελευταίους 4 μήνες...

Η 5μελής επιτροπή απαρτίζεται από τους: Nιώπας (Αιγινιακός), Χατζηιωάννου (Αγροτικός Αστέρας), Φωτάκης (ΟΦΗ), Αρβαντίνης (Καλλιθέα) Μελάς (Χανιά).





Αύριο Κύπελλο με φόντο την κορυφή....




Αύριο Πέμπτη 27/10 ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου η ομάδα μας η οποία στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της Football League υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας στις 17:15 με στόχο την νίκη η οποία θα την φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την ΑΕΚ η οποία χθές επικράτησε στο άλλο ματς του ομίλου της Κέρκυρας με σκορ 4-0.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι και τηλεοπτικό από τον OTE TV και συγκεκριμένα το κανάλι OTE SPORTS 1 και OTE SPORTS 1 HD.

Όμως καλό θα είναι όλοι να δώσουμε δυναμικό παρών στην πρεμιέρα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας ώστε να την ωθήσουμε στη νίκη....