Βραχυκύκλωσε και τον Πανιώνιο (pics) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Βραχυκύκλωσε και τον Πανιώνιο (pics)





Σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι αυτή τη φορά με αντίπαλο τον ανώτερο Πανιώνιο, η Λαμία έδειξε καλό πρόσωπο, όμως δεδομένης της έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού έμεινε στο 0-0.

Περίπου 350 θεατές βρέθηκαν νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στην Νέα Σμύρνη για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Πανιώνιου με αντίπαλο την Λαμία. Ανάμεσά τους και περίπου 20 Λαμιώτες.

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τους Σπυρόπουλο και Όμο οι οποίοι έχουν φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του Ιστορικού, με τον πρώτο να αποδοκιμάζεται και τον δεύτερο να αποθεώνεται κατά τη λήξη της αναμέτρησης.. Να σημειώσουμε πως και ο Φιορίν Ντουρμισάι αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο όμως δεν αγωνίστηκε λόγω υποχρεώσεων με την εθνική του ομάδα.

Και οι δύο ομάδες είχαν απουσίες καθώς για την Λαμία εκτός από τον Ντουρμισάι έλειπαν και οι Πίντο και Αυγενικού με τραυματισμό, ενώ για τους γηπεδούχους δεν ήταν στην αποστολή οι  Ρισβάνης, Σιώπης, Μασούρας, Μασούντ, Ανσαριφάντ, Αντωνιάδης, Βλάχος και Σαββίδης.

Η ομάδα μας κρατά την πολύ καλή αμυντική λειτουργία, με τους στόπερ Βαλιό και Αναστασιάδη να κάνουν καλό ματς αλλά και τον Βάντερσον ο οποίος για ακόμη ένα παχνίδι ήταν ο μαέστρος της επίθεσης...


Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας κατέβηκε στο παιχνίδι με ένα σύστημα 4-3-2-1 με τους Μπλάζιτς κάτω από τα δοκάρια, Σπυρόπουλο, Βαλιό, Αναστασιάδη και Πεταυράκη στην τετράδα της άμυνας, τους Όμο Μπλάζιτς και Τζόκιτς στα χαφ, ο Βασιλόγιαννης δεξιά, ο Βάντερσον αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης τον Τσούκαλο. Ένα σύστημα το οποίο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης άλλαξε με του Μπλάζιτς και Τζόκιτς να εναλάσσονται στην θέση του επιτελικού μέσου.
Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στο παινίδι και απείλησε αρχικα στο 14' με τον Φούντα να μην μπορεί να νικήσει τον Τσενάμο, ενώ είκοσι λεπτά αργότερα το γυριστό σουτ του Καθάριου δεν κατέληξε στα  δίχτυα αφού και πάλι ο Τσενάμο ήταν στη σωστή θέση
Όπως σε όλα τα φιλικά έτσι και τώρα η ομάδα μας ανέβασε ρυθμό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και έφτασε κοντά στο 0-1, όταν ο Μπλάζιτς έκανε την κάθετη μπαλιά, ο Τσούκαλος που αγωνίζτηκε στην κορυφή της επίθεσης πλάσαρε και ο Γιαννιώτης του είπε όχι για να μείνει έτσι το 0-0 ως σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος παρόμοιο το σκηνικό με τον Πανιώνιο να μπαίνει πιο δυνατά και να απειλεί στο 47' με τον Ενγκογκ μέσα στην περιοχή να σουτάρει και την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα μας έχασε ίσως την πιο σπουδαία ευκαιρία της στο παιχνίδι με τον Βάντερσον να κερδίζει ένα φάουλ από τα αριστερά και τον Μπλάζιτς  να εκτελεί και να στέλνει την μπάλα στο δεξιό "Γ" του Βοσνιάδη ο οποίος απέκρουσε με υπερένταση. Στα υπόλοιπα λεπτά απουσίασε η μεγάλη φάση για τις δύο ομάδες κι έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος...


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης (46' Βοσνιάδης), Αργυρόπουλος, Πατσατζόγλου, Οικονόμου (46' Γκιοατά), Τασουλης, Κρητικός, Κόρμπος (46' Πινιώτης), Ολαϊτάν, Καθάριος (68' Κερασίδης), Φούντας (46' Βουκελάτος), Ν' Γκόγκ.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο (46' Πίτκας), Σπυρόπουλος, Βαλιός, Αναστασιάδης (74' Κοτσώνης), Πεταυράκης (62' Παπαργυρίου), Όμο, Μπλάζιτς, Τζόκιτς (62' Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (56' Καραγιάννης), Βάντερσον (74' Πατσαρούχας), Τσούκαλος.

ΓΗΠΕΔΟ: Στάδιο Νέας Σμύρνης