Επιβεβαίωση Lamiaragate3: Μετατέθηκε το Λαμία - Πανιώνιος - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Επιβεβαίωση Lamiaragate3: Μετατέθηκε το Λαμία - Πανιώνιος



Το lamiaragate3.gr ήταν το πρώτο μέσο ενημέρωσης που σας πληροφόρησε πως το παιχνίδι Λαμία - Πανιώνιος θα μετατεθεί και όχι το ΑΕΚ - Λαμία κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και επίσημα κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Λίγκας. 

Το Σάββατο 30/3 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί τελικά η αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Πανιώνιο όπως αποφασίστηκε από το Δ.Σ της Λίγκας. 

Επίσης την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.
Την ομάδα μας εκπροσώπησε όπως πάντα ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Σάκης Τσικνής.


H ανακοίνωση:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

2/ Επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ-Μελών της Super League θα αιτηθεί θεσμική συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Bασιλειάδη, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που άπτονται του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

3/ Ο αγώνας Λαμία-Πανιώνιος, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 (αντί για Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 και ώρα 19:00) και ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 και ώρα 19:00 (αντί για Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 19:00).