13+5 Μεταγραφές... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

13+5 Μεταγραφές...


Παρόλο που στο μεταγραφικό κομμάτι τηρείται σιγή ιχθύος χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ για τυχόν συμφωνία, στην επιφάνεια συνεχίζουν να έρχονται ονόματα παικτών που έχουν ήδη συμφωνήσει με την Λαμία.


Σύμφωνα λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα της σελίδας starsports.gr η ομάδα μας φαίνεται πως έχει έρθει σε συμφωνία με 5 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θααγωνίζονται με τα κυανόλευκα την νέα σεζόν.
Πρόκειται για τους: Δημήτρη Τόσκα( ΚΑ, 24 ετών, Ηρακλής)  Πέτρο Κοντέων (ΚΑ, 30 ετών, Χανιά)  Δημήτρη Ρίζο (ΤΦ, 39 ετών, Ολυμπιακός Βόλου),  Γιάννη Τσοπέλα (Α, 24 ετών, Ζάκυνθος),  Κώστα Τσαμούρη (ΑΑ, 21 ετών ΠΑΣ Λαμια-Ξάνθη)

Πέραν όμως από το εν λόγω δημοσίευμα , η ιστοσελίδα transfermarkt.gr η οποία αναφέρει τα ρόστερ και τις αμοιβές ομάδων και παικτών όχι μόνο της Ελλάδος αλλά και των ξένων πρωταθλημάτων , στην ομάδα της Λαμίας φιλοξενεί 13 νέους ποδοσφαιριστές που φέρεται να έχουν συμφωνήσει και πρόκειται για τους:
Σπύρος Βρονταράς (ΤΦ, 30 ετών, Απόλλων Καλαμαριάς)
Παναγιώτης Πάππος (ΤΦ, 28 ετών, Καλαμάτα)
Γρηγόρης Παπαζαχαρίας (ΚΑ, 30 ετών, Ένωσης Νέων Παραλίμνη)
Λευτέρης Γιαλούσης ( ΔΑ, 30 ετών, Ολυμπιακός Βόλου)
Keynes Nouck Bong (AM, 21 ετών, Άλιμος)
Ανέστης Νάστος (ΚΜ, 26 ετών,  Παναιγειάλιος)
Χρήστος Νιάρος (ΑΜ, 25 ετών, Αχαρναϊκός)
Γιώργος Ιορδανίδης (ΕΜ, 26 ετών, Αχαρναϊκός)
Randy (ΠΕ,28 ετών, Ηρακλής Ψαχνών)
Χρήστος Ευσταθίου (ΕΜ,ΔΕ, 23 ετών, Απόλλων Καλαμαριάς)
Eric Warden (Ε, 22 ετών, Λεβαδειακός)
Χρήστος Αλεξίου (Ε, 22 ετών, Τύρναβος)
Προκόπης Σαγανας (Ε, 31 ετών, Άλιμος)

Τέλος στην ίδια σελίδα αναφέρεται πως στην Λαμία θα συνεχίσουν και οι: Γιαννιτσάνης, Νεόφυτος, Νικλιτσιώτης, Αναστασόπουλος, Ντελέκος, Αρκούδας, Ζουλιώτης, Αντωνόπουλος και Κακαρας με το μέλλον του τελευταίου να θεωρείται αβέβαιο καθώς δημοσίευμα της σελίδας flnews αναφέρει πως ο Φθιώτης ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν. Επίσης παρελθόν μάλλον θα αποτελέσει και ο Τσάμης.

Μένει να δούμε τις επόμενες ώρες και τις επίσημες ανακοινώσεις των ποδοσφαιριστών εφόσον ευσταθεί το δημοσίευμα καθώς αύριο Πέμπτη είναι προγραμματισμένη και η πρώτη προπόνηση της νέας χρόνιας.