Μπερδεway καταστάσεις, Ποντίκας καπετάνιος, Σούλης στο τιμόνι... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Μπερδεway καταστάσεις, Ποντίκας καπετάνιος, Σούλης στο τιμόνι...


Σε κλίμα αβεβαιότητας συνεχίζουν να κινούνται άπαντες στην Λαμία καθώς η προετοιμασία της ομάδας για την νέα σεζόν το τελευταίο διάστημα πέρασε από χίλια κύματα, με το τοπίο όμως να ξεδιαλύνει σιγά σιγά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά...


Ο Π. Παπαϊωάννου μετά την απόφαση του να συνεχίσει να ηγείται από το πόστο του προέδρου και την παρουσίαση των στόχων που τέθηκαν για την φετινή χρονιά ανέλαβε τον σχεδιασμό της ομάδας. Οι εξελίξεις ήταν άμεσες με πρώτη προσθήκη αυτή του Μπάμπη Τεννέ στο πάγκο της ομάδας. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε και η πρώτη μεταγραφή , αυτή του Λεάντρο Πίντο από την Λάρισα. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η ομάδα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και για την φετινή χρονιά ξαφνικά όλα γκρεμίστηκαν για ακόμη μία φορά.



Αποχώρηση Παπαϊωάννου και αβεβαιότητα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με μία λητή και αιφνίδια ανακοίνωση , γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τον προεδρικό θώκο και την θέληση του για πώληση των μετοχών του. Και σαν να μην έφτανε αυτό την επομένη έκανε γνωστή και την παραίτηση του ο Μπάμπης Τεννές φέρνοντας ακόμη σε πιο δύσκολη θέση, αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη κάθε Λαμιώτη, τον υποβιβασμό της στα τοπικά πρωταθλήηματα της Φθιώτιδας.

Βέβαια η κινητικότητα από πλευράς Παπαϊωάννου για εύρεση πιθανών επενδυτών, ήταν άμεση με ταξίδια τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Τελικά  εκεί που ακουγόταν πως ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην μεγαλομέτοχο του Αλίμου και επιχειρηματία στο χώρο των ασφαλίσεων, κ. Τάσο Ηλιόπουλο,  σημερινή του τοποθέτηση στη σελίδα lamiareport.gr αναφέρει πως πρόεδρος της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Λαμιώτης επιχειρηματίας   Γιώργος Ποντίκας μετά από εισήγηση του ίδιου του Παπαϊωάννου ενώ όπως τόνισε ο πήχης για την νέα χρονιά παραμένει ο ίδιος με τις ανακοινώσεις των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων να έρχονται πιθανότατα αύριο. .



Ο Βαζάκας, ο Παπαδόπουλος και οι υπόλοιποι...

Επόμενο βήμα ήταν η εύρεση προπονητή με πολλά ονόματα να ακούγονται μεταξύ των οποίων αυτά των Διγκόζη, Κούτση, Βαζάκα, με τον τελευταίο να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία, αλλά τo deal να χαλάει την τελευταία στιγμή.

Έτσι πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστή η συμφωνία της ομάδας μας με τον Σούλη Παπαδόπουλο, τον πρώην τεχνικό της Λάρισας.. Επίσης υπάρχει συμφωνία και με τον Δημήτρη Προβατά, τον πρώην ποδοσφαιρστή της Λαμίας, για τη θέση του τεχνικού διευθυντή όπου θα συνυπάρξει με τον κ. Λύτρα. Μάλιστα η συμφωνία ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και όπως έγινε γνωστό ο νέος προπονητής της ομάδας μας θα δώσει συνέντευξη τύπου αύριο στις 20:00 στα γραφεία της ΠΑΕ για να μιλήσει για τους στόχους με τη Λαμία μας... 



Η προετοιμασία και οι μεταγραφές...

   Στο μεταξύ εδώ και λίγες μέρες έχουν διαρρεύσει τα ονόματα κάποιων ποδοσφαιριστών που έχουν συμφωνήσει και κάποιων που είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα μας χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από την ΠΑΕ.
   Οι ποδοσφαιριστές που φέρεται να έχουν συμφωνήσει είναι οι: Σπύρος Βρονταράς (τερματοφύλακας, Απόλλων Καλαμαριάς), ο Ράντι (αριστερός χαφ, Ηρακλής Ψαχνών), ο Έρικ Γουόρντεν (επιθετικός, Ηρακλής Ψαχνών) και ο Χρήστος Αλεξίου (επιθετικός, Τύρναβος).και Πέππας (Οπούντιος Μαρτίνου)
   Επίσης πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα μας βρίσκονται δύο πρώην μπλέ, οι Χρήστος Ευσταθίου και Κώστας Τσαμούρης ενώ προς ανανέωση βρίσκονται οι Ζουλιώτης, Αντωνόπουλος, Αντωνίου, Αναστασόπουλος.
   Ατο περυσινό ρόστερ υπάρχουν ήδη οι Κακάρας, Τσάμης, Κόμνος, Γιαννιτσάνης, Χαϊκάλης,  οι οποίοι όπως φαίνεται θα συνεχίσουν στην ομάδα και τη νέα χρονιά.
   Τέλος ενδιαφέρον από πλευράς Λαμίας υπάρχει και για τους Κώστα Μπουλούλη και Γκαστον Γκονζάλες που πέρυσι αγωνιζόταν για λογαριασμό του Απόλλωνα.

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, η πρώτη συνάντηση είχε οριστεί για σήμερα, Δευτέρα 3/8 αλλά λόγο της αβεβαιότητας που υπήρξε αναβλήθηκε για την Τετάρτη 5/8 στο ΔΑΚ την ώρα που προκαλεί απορία σε πολλούς με τι υλικό θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει ακόμη συμφωνία με κάποια εταιρεία χορήγησης αθλητικού υλικού καθώς η συμφωνία της προηγούμενης χρονιάς με την Nike εξέπνευσε..

Επίσης ένα σημαντικό πρόβλημα είναι και ο αγωνιστικό χώρος του ΔΑΚ ο οποίος βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Όλα αυτά θα τα δούμε τις επόμενες μέρες....