Μεταγραφές, φιλικά και άλλα πολλά... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Μεταγραφές, φιλικά και άλλα πολλά...

Έντονη ήταν η κινητικότητα το τελευταίο διάστημα από αρχής δηλαδή της προετοιμασίας μέχρι και χθές. Το lamiaragate3 παρόλο το κενό των διακοπών παρακολουθούσε τις εξελίξεις και σας τις προσφέρει...


Η ομάδα στις 16 Αυγούστου έφυγε για Καρπενήσι ώστε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Στις προπονήσεις της ομάδας συμμετείχε και ο ποδοσφαιριστής  Μίλτος Καλαϊτζίδης( Άλιμος) ο οποίος φαίνεται να έχει αποκτηθεί από την ομάδα χωρίς όμώς να υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ, εν αντιθέσει με την περίπτωση του Δημήτρη Κοτσώνη,αμυντικού του Απόλλωνα, ο οπόιος αποκτήθηκε, ενσωματώθηκε με την ομάδα στο Καρπενήσι και ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ. Επίσης χθες έγινε γνωστή και η απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λάμπρου Θαναηλάκη ο οποίος βρισκόταν υπό το δοκιμή από την ομάδα μας και τελικά έπεισε τον Σούλη Παπαδόπουλο και αποκτήθηκε.


  Τέλος τις τελευταίες ημέρες με την ομάδα αγωνίζονται ακόμη δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται να αποκτηθούν. Πρόκειται για τους  Μανώλη Καλλέργη(Φωκικός, ανήκει στον Ατρόμητο) και Νίκο Παπαδήμα( Επισκοπή Χανίων) με τον πρώτο να έχει απασχολήσει  ξανά την ομάδα μας στο παρελθόν και τον δεύτερο να έχει αγωνιστεί ξανά στην ομάδα μας τη σεζόν 2013-2014.



Όσον αφορά την περίπτωση του Γιόνε ντα Σίλβα Πίντο, φαίνεται πως αποτελεί ήδη παρελθόν από την ομάδα μας καθώς λόγο ενός προβλήματος με την βίζα του δεν μπορεί να έρθει στην χώρα μας ενώ έχασε και όλη την προετοιμασία της ομάδας.




Στιγμιότυπα από το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου




Στις 19 Αυγούστου η Λαμία αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΔΑΚ Λαμίας. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το δεύτερο για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου η οποία κατά διαστήματα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, δίνοντάς του την ευκαιρία να βγάλει χρήσμα συμπεράσματα. Ο αγώνας αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τους κυανόλευκους να έχουν και δοκάρι.

Δείτε τα στιγμιότυπα από το παιχνίδι πατώντας εδώ














Το Σάββατο με ΑΕΛ, Tετάρτη με Ιστιαία!



Το τρίτο κατά σειρά φιλικό που ήταν προγραμματισμένο για το περασμένο Σάββατο θα δώσει τελικά αύριο στις 19:00 η ομάδα μας με αντίπαλο την ΑΕΛ. Να θυμήσουμε ότι ο αγώνας δεν διεξήχθει το περασμένο Σάββατο καθώς ήταν δύσκολο για την ομάδα μας αφού αποτελούσε συνάμα και την μέρα επιστροφής από την προετοιμασία. Αύριο λοιπόν στις 19:00 Λαμία- ΑΕΛ στο ΔΑΚ Λαμίας.

Επίσης όπως έχει διαρρεύσει το τελευταίο διάστημα η ομάδα μας την Τετάρτη 2/9 θα δώσει και τέταρτο φιλικό , αυτή την φορά με την ομάδα της Ιστιαίας εκτός έδρας. Την ίδια μέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα.