Προβληματική εικόνα στο τρίτο φιλικό, έπονται και άλλα... (pics, vids) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Προβληματική εικόνα στο τρίτο φιλικό, έπονται και άλλα... (pics, vids)


Προβληματισμό προκάλεσε η εικόνα της ομάδας μας στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Λάρισα στο ΔΑΚ.


Κόντρα στην πιο έτοιμη Λάρισα η ομάδα μας ηττήθηκε με 2-0 έχοντας μέτρια εικόνα και λίγες καλές επιθετικές φάσεις, αποτέλεσμα και το πολλών αλλαγών που έκανε, αφού χρησιμοποίησε και τους νεαποκτηθέντες Κοτσώνη, Καλλέργη , Καλαϊτζίδη , Τζόκιτς ενώ για πρώτη φορά χρησιμποιήθηκε και ο Αλεξίου.


Στα θετικά κρατάμε την παρουσία του κόσμου , αφού περίπου 800 άτομα βρέθηκαν στο ΔΑΚ σε μία ζεστή βραδιά.

Η Λάρσα ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς , μόλις στο 3' μετά από αυτογκολ του Κοτσώνη, γεγονός που έκοψε τα πόδια των κυανόλευκων. Η Λαμία προσπάθησε να βρει ρυθμό και να απειλήσει όμως τα συνεχόμενα φαουλ και οι διαμαρτυρίες δεν επέτρεψαν στους ποδοσφαιριστές να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία αναζήτησε το γκολ όμως μία κούρσα του Μπουντόπουλου και ένα σουτ που επιχείρησε, ύστερα από κόντρα στον Κοντέων κατέληξε στα δίχτυα του  Ρίζου. Η Λάρισα είχε ευκαιρίες και για αλλά γκολ τις οποίες δεν μετουσίωσε ενώ η Λαμία σημείωσε δυο καλές τελικές, μία με σουτ του Μπουλούλη αρκετά έξω από την περιοχή που εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Ξενοδοχοφ, και μία κεφαλιά του Αλεξίου ο οποίος αν και μόνος στην περιοχή την έστειλε ψηλά άουτ,

Η Λαμία δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό ίσως οφείλεται και στην απουσία του Σερτζίνιο ο οποίος όπως φάνηκε από το πρώτο κιόλας φιλικό με τον Ατρόμητο θα είναι ο κινητήριος μοχλός για τους κυανόλευκους. Ο Ν Γκουεμ φαίνεται πως θα αντικαταστήσει επάξια τον Τζον Καμαρά στο χώρο του κέντρου καθώς είναι αρκετά σκληροτράχηλος αλλά διαθέτει και καλή τελική πάσα. Στα μπακ, ο Κοτσώνης έδειξε ένταση και πάθος δείχνοντας πως θα βάλει δύσκολα στους αντίπαλους επιθετικούς φέτος, καθως είναι αρκετά πεισματάρης γεγονός που τον οδήγησε και στην αλλαγή, την οποία υπέδειξε ο διαιτητής Τζοβάρας λόγω των σκληρών μαρκαρισμάτων, ο οποίος και αποδοκιμάστηκε έντονα καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τώρα η ομάδα μας θα δώσει δύο ακόμα φιλικά, ένα με την Ιστιαία την Πέμπτη στην Εύβοια, και ένα με τον ΑΟΤ, στα Τρίκαλα το Σάββατο με ώρες διεξαγωγής  17:15 και 18:30 αντίστοιχα.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως στις ΄ταξεις των οπαδών της ομάδας μας υπάρχει απογοήτευση και για έναν εξαγωνιστικό παράγοντα. Η Λαμία φέτος θα αγωνίζεται με εμφανίσεις joma, καθώς η συγκεκριμένη εταιρεία επιλέχθηκε για να εφοδιάσει με αθλητικό υλικό την ομάδα μας. Όμως ακόμη δεν υπάρχει κάποια κίνηση στο θέμα της επίσημης εμφάνισης της ομάδα μας με απότελεσμα οι ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται με τις περυσινές nike, με καλλυμένα τα ονόματα των πρώην παικτών. Τέτοιες καταστάσεις μειώνουν πολύ το brand name που προσπαθεί να φτιάξει η ομάδα μας δείχνοντας πως οι αρμόδιοι άνθρωποι από την ΠΑΕ βρίσκονται πίσω.


Οι 11αδες των δύο ομάδων:


ΛΑΜΙΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Καραγιάννης, Ενγκουέμ, Κοτσώνης (36' Καλαϊτζίδης), Ζουλιώτης, Αντωνίου (46' Τριανταφυλλάκος), Νεόφυτος (71' Μπουλούλης), Τόσκας (Τζόκιτς), Καλλέργης (68' Αλεξίου), Τσαμούρης, Κοντέων

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης (56' Ξενοδόχοβ), Κοντοχρήστος (57' Μονιάκης), Νικολακάκης (46' Κομεσίδης), Βέρτζος (88' Σουλιώτης), Γιοβάνοβιτς (74' Χάμος), Μπανούσης (66' Λαμπρόπουλος), Αναστασόπουλος (46' Ναγιάρ), Χοντζάλι (46' Μασούρας), Μπουντόπουλος (65' Ροβίθης), Ουρτάδο (80' Καμπλιώνης), Πάτο (84' Οικονομόπουλος)

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Λαμίας.





Δείτε βίντεο και δηλώσεις από την αναμέτρηση πατώντας πάνω στην εικόνα:




Φωτογραφίες: