Λεάντρο..... η επιστροφή! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Λεάντρο..... η επιστροφή!


Με μεθοδικές κινήσεις της τελευταίας στιγμής η ομάδα της Λαμίας έκανε δικό της τον ποδοσφαιριστή Λεάντρο Πίντο εκ νέου, μιας και αυτός αγωνίστηκε με την ομάδα μας και την περασμένη σεζόν.


Ο Λεάντρο που πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα μας ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, αποτέλεσε βαρόμετρο για την ομάδα και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της περασμένης σεζόν με την φανέλα της Λαμίας.

Παρόλο που η Λαμία φέτος άλλαξε τακτική όσον αφορά στην στελέχωση του ρόστερ, τελικά με δύο-τρεις προσθήκες της τελευταίας στιγμής έβαλε τις τελικές πινελιές.

Μία από αυτές ήταν και η απόκτηση του Λεάντρο, με κανονική μεταγραφή μιας και αποτελεί παρελθόν από τους Πειραιώτες, ο οποίος είναι από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας, μέρος της οποίας τον θέλει και για αρχηγό στην φετινή προσπάθεια,

Εμείς να καλωσορίσουμε πίσω τον Λεάντρο και να του ευχηθούμε να έχει μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και με πολλές προσωπικές αλλά και συλλογικές επιτυχίες..



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Λεάντρο Πίντο. Ο 21χρονος (24/01/1994) Βραζιλιάνος πέρυσι αγωνιζόταν πάλι στον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Κ20 του Ολυμπιακού και έχει αγωνιστεί στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗΣ και στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.