Ντεμαραζ ανακοινώσεων, σε εξέλιξη το φιλικό με Ιστιαία - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ντεμαραζ ανακοινώσεων, σε εξέλιξη το φιλικό με Ιστιαία


Σε αρκετές ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών πέρασε σήμερα η Λαμία μέσα από το επίσημο σαίτ της ΠΑΕ, αφού ανακοίνωσε την επίσημη απόκτηση 6(!) ποδοσφαιρστών.


Λίγο πολύ οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές που ανακοινώθηκαν ήταν γνωστοί αφού δοκιμάζονταν από τον Σούλη Παπαδόπουλου. Πρόκειται για τους Γιάννηα Παπαευθυμίου, Μανώλη Καλλέργη, Μίλτο Καλαϊτζίδη,  Λάμπρο Θαναηλάκη και Milos Jokic.

Αυτός που αποτελεί έκπληξη είναι ο 33χρονος αμυντικός χαφ  Χάρης Σιλιγαρδάκης ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στα Χανιά, ο οποίος και αποτελεί προσωπική εισήγηση του Σούλη Παπαδόπουλου.


Στο μεταξύ σε εξέλιξη είναι το φιλικό της Λαμίας με αντίπαλο την Ιστιαία στην Εύβοια με το σκορ να είναι στο 6-0 υπερ της ομάδας στο 80' περίπου.



Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:


Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο (07.06.1987) Σέρβο κεντρικό μέσο Milos Jokic με προηγούμενη ομάδα την Μέταλουργκ Ζαπορίζια.
Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασία της με τον 19χρονο (17.02.1995) μεσοεπιθετικό Γιάννη Παπαευθυμίου που πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα ΝΕΩΝ του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ και είχε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 33χρονο (17.03.1982) αμυντικό χαφ Χάρη Σιλιγαρδάκη που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα του ΑΟ Χανίων.

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους εξής ποδοσφαιριστές:

Τον 26χρονο (02.09.1989) αμυντικό Μίλτο Καλαϊτζίδη που πέρυσι αγωνιζόταν με την φανέλα του Αλίμου στον Νότιο Όμιλο της Football League.

Τον 25χρονο (05.12.1990) μεσοεπιθετικό Μανώλη Καλλέργη ως δανεικό από τον Ατρόμητο Αθηνών που πέρυσι αγωνιζόταν στον Φωκικό στο Βόρειο Όμιλο της Football League.

Τον 20χρονο (17.12.1995) επιθετικό Λάμπρο Θαναηλάκη που πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα του Ηλυσιακού στη Γ΄ Εθνική.