Σούλης Τέλος.... Εποχή Βαζάκα στην Λαμία. Τηλεοπτικό με Παναιγιάλειο. - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Σούλης Τέλος.... Εποχή Βαζάκα στην Λαμία. Τηλεοπτικό με Παναιγιάλειο.


Παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας μας αποτελεί ο Σούλης Παπαδόπουλος λόγω της κακής εικόνας που παρουσίαζε μέχρι τώρα η ομάδα της Λαμίας με την ΠΑΕ να βρίσκει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Γιώργου Βαζάκα τον οποίο είχε προσεγγίσει η ομάδα μας και το καλοκαίρι.


Ο Σόυλης Παπαδόπουλος λοιπόν το βράδυ της Κυριακής αποτέλεσε και επίσημα παρελθόν καθώς υπήρχε δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του λόγω  της κακής εικόνας που παρουσίαζε η ομάδα μας τόσο κατά την προετοιμασία και την κακή εικόνα στα φιλικά όσο και για το κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια. Βέβαια στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Λάρισα η ομάδα στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας καλή παρουσία κόντρα σε μία ομάδα σαφώς πιο πλήρη και πιο έτοιμη. Και αν είχε την τύχη με το μέρος της και αντικειμενική διαιτησία (ακυρώθηκε καθαρό γκολ της Λαμίας στο 1-0) ίσως και να είχε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Όλα αυτά όμως αποτελούν παρελθόν με την ομάδα μας να κοιτά το επερχόμενο ματς με τον Παναιγιάλειο στο ΔΑΚ την Παρασκευή.

Εποχή Βαζάκα στη Λαμία.

Οι κινήσεις της ΠΑΕ για τον αντικαταστάτη του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο της ομάδας μας ήταν αστραπιαίες με αποτέλεσμα νωρίτερα το μεσημέρι να ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιώργου Βαζάκα. Ο Γρεβενιώτης προπονητής αποτελεί παρελθόν εδώ και καιρό από τον ΑΟΤ λόγω του αποκλεισμού  από την Καλλιθέα στο Κύπέλλο. Αυτή θα είναι η τρίτη ομάδα για την φετινή σεζόν για τον Βζάκα καθώς νωρίτερα είχε αναλάβει και τον Πανελευσινιακό τον οποίο άφησε για τα Τρίκαλα.
Έτσι στον αγώνα της Παρασκευής η Λαμία δεν θα είναι ακέφαλη αλλά με νέο προπονητή στον πάγκο και ελπίζει σε μία καλή παρουσία και στην πρώτη νίκη στο νέο πρωτάθλημα.

Τηλεοπτικό με Παναιγιάλειο,από τον ΟΤΕ ΤV.

Όπως ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της εβδομάδας το συνδρομητικό κανάλι ανακοίνωσε πως το ματς της Παρασκευής ανάμεσα στη Λαμία και τον Παναιγιάλειο που είναι προγραμματισμένο για τις 18:00 θα καλυφθεί τηλεοπτικά και οι φίλοι της ομάδα μας που βρίσκονται μακρυά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα για δεύτερο συνεχομένο παιχνίδι από την τηλεόραση.
Οι υπόλοιποι δίνουμε ραντεβού από νωρίς στο ΔΑΚ με σκοπό την ωραία ατμόσφαιρα και τη στήριξη της ομάδας μας που θα της δώσει τους πρώτους 3 βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα. Ραντεβού την Παρασκευή λοιπόν.


Διαβάστε αναλυτικά τις αεπίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Σούλη Παπαδόπουλο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Γιώργο Βαζάκα. Καθήκοντα γυμναστή μετά την αποχώρηση του Λάζαρου Βαρδάκη αναλαμβάνει ο Γιώργος Αδάμ. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.