Συμφωνία με Πετρογκολ? - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Συμφωνία με Πετρογκολ?


Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αντώνη Πετρόπουλο φέρεται να είναι η Λαμία σύμφωνα με πληροφορίες του Lamiara Gate 3.


Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας mikriliga.gr η ομάδα της Λαμίας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού Αντώνη Πετρόπουλου.

Το εν λόγω δημοσίευμα κάνει μάλιστα λόγω για επίσημη πρόταση που έχει γίνει στον παίκτη και μάλιστα αρκετά δελεαστική.

Ο Έλληνας επιθετικός ωστόσο έχει κάνει γνωστό πως προτεραιότητα του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται σε επίπεδο Super League.

Εδώ λοιπόν έρχονται οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, θέλουν τις δύο πλευρές πολύ κοντά σε συμφωνία. Φαίνεται λοιπόν πως κάμφθηκαν οι όποιες αμφιβολίες του παίκτη για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League.

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται άκρως ενδιαφέρον καθώς εκτός από την περίπτωση του Πετρόπουλου, είναι πολύ πιθανό να έχουμε θετικές εξελίξεις και στο κεφάλαιο "Ντουντου"


Πάντως μας ικανοποιεί το γεγονός πως η Λαμία έδειξε ενδιαφέρον για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος βρισκόταν και στην λίστα με τους παίκτες που είχε προτείνει το Lamiara Gate 3 πριν από δύο ημέρες.

Δεν γνωρίζουμε αν οι αρμόδιοι από την ΠΑΕ διάβασαν το εν λόγω δημοσίευμα , ωστόσο μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους το γεγονός ότι οι προτάσεις μας μοιάζουν ιδανικές για την ομάδα μας.