Ψάχνεται για Ντουντού η Λαμία. Έντονη κινητικότητα. - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ψάχνεται για Ντουντού η Λαμία. Έντονη κινητικότητα.


Καθόλου απίθανο δεν πρέπει να θεωρείται το ενδεχόμενο το επόμενο διάστημα να δούμε τον Ντουντού Σεαρένσε σε αντίστοιχες φωτογραφίες να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Λαμίας.


Η αθλητική ιστοσελίδα sportreport.gr σε δημοσίευμά της έκανε λόγο για προχωρημένες συζητήσεις της ομάδας μας με τον Βραζιλιάνο άσσο. Και ενώ όσοι διάβασαν το εν λόγω δημοσίευμα στην αρχή στάθηκαν επιφυλακτικοί, το θέμα πήρε διαστάσεις με την δημοσιοποίηση της είδησης και στην σελίδα sport24.gr. Η περίπτωση του Βραζιλιάνου είναι και το πιο δυνατό όνομα που έχει ακουστεί για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αλλά ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα.  

Όπως φαίνεται μέχρι στιγμής ο πρόεδρος της Λαμίας έχει  ξεκινήσει ζεστά το θέμα των μεταγραφών καθώς πλην του βραζιλιάνου, έχουν διαρρεύσει και τα ονόματα των Ηλία Κώτσιου, Γιώργου Θέου,  Νίκολα Μπέλιτς, Λεοζίνιο και Γεννάδιου Ξενοδόχοφ

Όσον αφορά τον σέρβο Νίκολα Μπέλιτς , αυτός έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα της Λαμίας. Πολύ κοντά πρέπει να θεωρούνται και οι δύο πρώτοι ενώ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ενημέρωση για την περίπτωση του κίπερ της Ζακύνθου. Η περίπτωση του Λεοζίνιο ειναι και η πιο δύσκολη καθώς πάνω από τις μισές ομάδες της Super League ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.


...αυτούς που φεύγουν και αυτούς που μένουν...

Τώρα όσο για τις ανανεώσεις και τις  αποχωρήσεις από το ρόστερ της περυσινής σεζόν, ήδη ο Μπάμπης Τεννές έχει κάνει τις εισηγήσεις του και το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα παραμείνουν. Αυτοί σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οι Αντονί Φατιόν, Ανρί Καμαρά, Τζον Καμαρά και Δημήτρης Ζουλιώτης, ενώ λογικά θα ανανεώσουν και οι Φθιωτοί:  Γιώργος Τσάμης, Ηλίας Κακαράς, Γιάννης Αντωνίου, Γιάννης Αντωνόπουλος,Δημητρης Κόμνος και Γεράσιμος Χαϊκάλης.

Πληροφορίες του Lamiaragate3 θέλουν προς την παραμονή και τον Κωνσταντίνο Νεόφυτο ενώ δεν αποκλείεται να ανανεώσουν και οι Γιαννιτσάνης και Αναστασόπουλος

Πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης αλλά η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη και θέλει υπομονή γιατί έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και ομάδες της Super League.

Στο μέτωπο των αποχωρήσεων τώρα ήδη τρεις πρώην "μπλε" έχουν ανακοινώθει από τις νέες τους ομάδες.

Ο λόγος για τους Ρεπετσά, Μουμίν και Γεωργίου. Οι δύο πρώτοι θα συνεχίσουν να είναι συμπαίκτες αλλά για λογαριασμό του Πανελευσινιακού ενώ ο Γεωργίου θα φορά τη φανέλα της Παναχαϊκής, το μέλλον της οποίας είναι αβέβαιο...

Το επόμενο διάστημα θα πέσουν οι πρώτες ανακοινώσεις μεταγραφών για αυτό...... stay tunned που λέμε και στη Λαμία!!!