Επαφή με Μυροφορίδη και σενάρια για πρώην.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Επαφή με Μυροφορίδη και σενάρια για πρώην....


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο των μεταγραφών στον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ καθώς χθεσινά δημοσιεύματα ιστότοπου που ασχολείται με θέματα της Football League αναφέρουν πως η ομάδα έίχε επαφή για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.


Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα flnews.gr σε χθεσινό της δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρόεδρος της Λαμίας Π. Παπαϊωάννου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Ηρακλή κ. Παύλο Μυροφορίδη.

Για όσους δεν θυμούνται την περασμένη χρονιά ο κος Μυροφορίδης είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της Λαμίας Π. Παπαϊωάννου στα πλαίσια ραδιοφωνικής εκπομπής γνωστού σταθμού της Θεσσαλονίκης.

Μένει να δούμε αν ευσταθεί ή όχι η συγκεκριμένη πληροφορία...


ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ..

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ , ότι φέτος οι ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση κυρίως παικτών από την Φθιώτιδα αλλά και τα τοπικά πρωταθλήματα αυτής, πληθαίνουν τα σενάρια για επανένταξη στην ομάδα ποδοσφαιριστών που πέρυσι αποδεσμεύτηκαν και συνέχισαν στα τοπικά πρωταθλήματα αλλά και σε αυτό της Γ. Εθνικής.

Δεν θα αναφέρουμε ονόματα καθώς είναι αρκετά εύκολο να κατανοήσει κανείς κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που αναφέρουμε. Πάντως κάποιοι από αυτούς αξίζουν και με το παραπάνω να συμμετέχουν στην Β εθνική και ίσως για αυτό η διοίκηση να θέλει να τους επανεντάξει στην ομάδα προκειμένου να διορθώσει και τα κακώς κείμενα τα οποία υπήρξαν..

Η επόμενη εβδομάδα πάντως όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη δημοσίευση αναμένεται άκρως εξελίξιμη στα μεταγραφικά....