Σενάριο για Νιόπλια! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Σενάριο για Νιόπλια!


Το τελευταίο διάστημα είναι έντονη η φημολογία για τον διάδοχο του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο της Λαμίας.


Προ καιρού υπήρχε η πληροφορία πως η ομάδα ενδιαφέρεται για κάποιον προπονητή, γνωστό στο Ελληνικό κοινό, με πέρασμα από την Α εθνική, ηλικία γύρω στα 54 αλλά δύσκολη  περίπτωση καθώς δεσμευόταν με συμβόλαιο.

Τα σενάρια άρχισαν να πληθαίνουν καθώς είναι και το πιο ευχάριστο μέρος των μεταγραφών για τους φιλάθλους.

Τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν πολλά αλλά εμείς θα δώσουμε σημασία σε έναν τεχνικό ο οποίος βρίσκεται και στην σχετική λίστα που ετοίμαζε το Blog μας για ενδιαφέρουσες περιπτώσειςς ποδοσφαιριστών αλλά και προπονητών,

Ανφερόμαστε στον πρώην τεχνικό του Ατρομήτου Νίκο Νιόπλια το όνομα του οποίου ακούστηκε κι συνεχίζει να ακούγεται στις συζητήσεις των φιλάθλων.

Ο Νίκος Νιόπλιας είναι πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού, ενώ από το 2005 έχει ακολουθήσει την προπονητική, κυρίως με πέρασμα από τις μικρές εθνικές ομάδες. Το 2009 πέρασε από τον Παναθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησε και το νταμπλ στην Ελλάδα για να συνεχίσει στην U21 της Ελλάδας αλλά και στην εθνική ομάδα της Κύπρου. Τον περασμένο Ιανουάριο ανέλαβε την ττεχνική ηγεσία του Ατρομήτου με τον οποίο κατέκτησε και το εισητήριο για τα προκριματικά του Εuropa League. Είναι 50 ετών και θα αποτελούσε ιδανική λύση για τον πάγκο της Λαμίας.

Ο Νίκος Νιόπλιας μετά την λήξη των playoff έλυσε την συνεργασία του με τους Περιστεριώτες και αναζητά τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας, απορρίπτωντας στο μεταξύ την πρόταση του ΟΦΗ..