Aυτό δεν ήταν ΔΙΠΛΟ ήταν...ΤΡΙΠΛΟ!!! (vid) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Aυτό δεν ήταν ΔΙΠΛΟ ήταν...ΤΡΙΠΛΟ!!! (vid)



Η Λαμία αντιμετώπισε στο Αίγιο τον τοπικό Παναιγιάλειο και κατάφερε να πανγυρίσει μία μεγάλη νίκη με 1-3 η οποία αποτελεί και την πρώτη εκτός έδρας νίκη της για φέτος
Πρώτη εκτός έδρας νίκη λοιπόν η οποία συνδυάστηκε και με ώραίο ποδόσφαιρο από την ομάδα μας.

Περίπου 50 φίλοι της ομάδας μας βρέθηκαν στο Αίγιο για να στηρίξουν την ομάδα μας.

Ντεμπούτο για Γιαλούση και επανεμφάνιση Μπουλούλη στην αρχική ενδεκάδα στις "αλχημείες" που έκανε ο Δημήτρης Σπανός στο πάγκο οι οποίες όπως φάνηκε του βγήκαν...

Στο Αίγιο επικρατούσαν ακραίες καιρικές συνθήκες αφού ο αέρας που υπήρχε ήταν πολύ δυνατός και δυσκόλευε το έργο των ποδοσφαιριστών.
Παρόλα αυτά η Λαμία ήταν αυτή που ευνοήθηκε στο πρώτο ημίχρονο από τον αέρα καθώς "φυσούσε υπέρ της" κόντρα δηλαδή στην αντίπαλη εστία..

Το παιχνίδι ξεκίνησε υποτονικά με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους στο παιχνίδι.
Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 13' σε μία φάση όπου οι γηπεδούχοι φωνάζουν για πέναλτι  του Κυριακόπουλου στον Λινάρδο.
Στο 16' η Λαμία απάντησε με τον Σιατραβάνη να παίρνει την μπάλα εκτός περιοχής και να πιάνει ένα ξαφνικό αριστερό σουτ με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ με δυσκολία από τον Αθανασόπουλο. Στο 20' και πάλι ο πολύ δραστήριος Σιατραβάνης έκανε την κάθετη στον Μίλιεβιτς αυτός πάτησε περιοχή αλλά έφυγε πολύ δεξιά και το γύρισμά του δεν βρήκε αποδέκτη.
Και 2 λεπτά αργότερα αυτή η επιθετική εικόνα της ομάδας μας μετουσιώθηκε σε γκολ.
Ο Γιαλούσης έκανε μία σέντρα από αριστερά ύστερα από κόρνερ του ίδιου, ο Σιατραβάνης είδε την μπάλα να καταλήγει μπροστά του και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Ο Παναιγιάλειος είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια στο 38' όταν ο Ζουνίνιο βρέθηκε στην περιοχή και έκανε το σουτ όμως αυτό κατέληξε στο σώμα του Κοτσώνη και απομακρύνθηκε.  Και αφού ο Παναιγιάλειος δεν έκανε το 1-1 , έκανε η Λαμία το 0-2, δύο λεπτά αργότερα. Ο Γκοτσούλιας προσπάθησε να δίωξει την μπάλα από την άμυνα αυτή βρηκε στην πλάτη του Καραγιάννη και πήρε τροχεία προς την εστία του Αθανασόπουλου. Ο Πίντο ακολούθησε την φάση, ο πορτιέρο των γηπεδούχων βγήκε για να μαζέψει την μπάλα όμως ο Πίντο τον πρόλαβε και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους  πανηγυρισμούς. Και πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Καραγιάννης έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να κάνε το 0-3 και να καθαρίσει το παιχνίδι από το ημίχρονο. Σε μία περίεργη φάση ο Γκουτούλιας δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα από την περιοχή του, ο Καραγιάννης έκλεψε και βρέθηκε φάτσα με τον Αθανασόπουλο όμως αντί να τον πλασάρει επιχείρησε να τον κρεμάσει και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 45΄ο Παναιγιάλειος είχε δοκάρι με τον Λινάρδο ο οποίος ύστερα από κόρνερ του Ζουνίνιο πλάσαρε και η μπάλα κατέληξε άουτ με την βοήθεια του δοκαριού!

Στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος ήταν αυτός που ευνοούταν από τον άνεμο και προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί όντας και πίσω στο σκορ.
Η πρώτη καλή φάση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 52' όταν ο Κολόκας έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να ξύνει το δοκάρι του Πίτκα και να περνά άουτ. Στο 60 ο Σπινούλας έκτέλεσε ένα φάουλ με την μπάλα να ξύνει αυτή τη φορά το οριζόντιο δοκάρι του Πίτκα και να περνά επίσης άουτ. Στο 64' ο Ζουνίνιο χάνει ακόμη μία ευκαιρία για τους γηπεδούχους με το σουτ του να περνά λίγο άουτ. Ωστόσο στο 67΄οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν και να ξαναμπουν στο παιχνίδι. Ο Σκαρτσίλας έκανε τη σέντρα από  τα δεξιά, ο Κρισάρεβιτς πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.
Στο 71' λίγο έλειψε να έρθει και η ισοφάριση για τους γηπεδούχους όταν μετά από φάουλ του Ζουνίνιο και κεφαλιά του Κρισμάρεβιτς η μπάλα πήρε περίεργη τροχεία με τον Πίτκα να δηλώνει ακόμη μία φορά παρών και με την βοήθεια του δοκαριού να διώχνει σε κόρνερ.
Παρόλα αυτά η Λαμία σε μία αντεπίθεσή της τελείωσε το παιχνίδι. Ο Σιατραβάνης έφυγε από το αριστερά άλλαξε πάσα με τον Πίντο, συνέκλεινε προς τον άξονα και έπιασε ένα δυνατό σουτ, το οποίο έσκασε μπροστά στον Αθανασόπουλο και εν τέλει κατέληξε στα δίχτυα του.

Με αυτό το 1-3 οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν δίχως όμως να καταφέρουν κάτι ουσιαστικό. Στο 80΄δικαίως διαμαρτύρονται για πέναλτι του Κοτσώνη πάνω στον Γκατσέσα. Ύστερα και από αυτή τη φάση δεν υπήρχε κατί άλλο από πλευράς γηπεδούχων.
Το μόνο που αξίζει να αναφερθεί είναι η δεύτερη κίτρινη του Σιλιγαρδάκή η οποία εκμεέυθηκε προκειμένου να εκτίσει την ποινή του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη το οποίο δεν θα διεξαχθεί!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (55' Γκατσέσα), Φωτιάς (82' Αρμάντο), Κολόκας, Παπαχρήστος, Σκαρτσίλας (73' Μπουρλάκης), Ζουνίνιο

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης (59' Τόσκας), Πίντο (94' Λεάντρο), Σιατραβάνης, Γιαλούσης, Μπαλού, Κοτσώνης, Μπουλούλης, Μίλιεβιτς (88' Τζόκιτς), Κυριακόπουλος

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Αιγίου.