Κατέρρευσε στη Ριζούπολη (HL) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Κατέρρευσε στη Ριζούπολη (HL)




Ακόμη μία εκτός έδρας ήττα γνώρισε η Λαμία, αυτή τη φορά στη Ριζούπολη αφού ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλων και απομακρύνθηκε και άλλο από τις προνομιούχες θέσεις.

Με καλή αμυντική εμφάνιση αλλά με πρόβλημα στο κέντρο κι στην επίθεση η ομάδα μας ναι μεν αναχαίτιζε τις επιθέσεις των γηπεδούχων αλλά από εκεί και πέρα δεν απείλησε σε κανέναν σημείο του παιχνιδιού αισθητά.

Στα θετικά αυτού του παιχνιδιού κρατάμε το κόσμο ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας μας, είτε ταξιδεύοντας από την Λαμία είτε από την πρωτεύουσα. 100 λοιπόν φίλοι της Λαμίας βρέθηκαν στο Γεώργιος Καμάρας για να την υποστηρίξουν.



Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού αλλά και γενικότερα στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο έχοντας και την πρωτοβουλία των κινήσεων με την Λαμία να αδυνατεί να κρατήσει μπάλα, πολλώ δε μάλλον να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα.
Κυρίως με τους Βάντερσον και τον Φαρινόλα οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν στα πρώτα λεπτά επικίνδυνες φάσεις με την άμυνα αλλά και τον Πίτκα να λειτουργούν σωστά. Με αποκορύφωμα ένα όμορφο σουτ του Τζιώρα στο 19' , το οποίο ωστόσο δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Πίτκα. Στο 25' όμως η Λαμία θα μπορούσε να είχε προηγηθεί όταν ο Μίλιεβιτς εκτέλεσε ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αποστολίδη.  Από εκείνο το σημείο και μέχρι την ανάπαυλα ο ρυθμός των δύο ομάδων πέρασε, ο Σπανός αντικατέστησε τον Μίλιεβιτς με τον Μπουλούλη ψάχνοντας λύσεις στον άξονα, οι γηπεδούχοι κυριαρχούσαν σε κάθε μονομαχία στο χώρο του κέντρου και η αμυντική λειτουργία της Λαμίας με εξαίρεση κάποιες αδράνειες του Κοτσώνη  δούλευε εξαιρετικά.

Στην  επανάληψη η Λαμία προσπάθησε να βγει μπροστά και να πετύχει το γκολ όμως ο Μπαλού στο 55' και ύστερα από κόρνερ του Γιαλούση έστειλε την μπάλα άουτ.  Ακολούθησε ξανά για ένα 10λεπτο παιχνίδι κέντρου για τις δύο ομάδες μέχρι να φτάσουμε στο 67' όπου ο Μπουντόπουλος έστειλε την προειδοποιητική βολή ύστερα από όμορφη ενέργεια του  Κονέ από τα αριστερά, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ. Όμως τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 70' οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν. Ο Κονέ εκτέλεσε απευθείας ένα κερδισμένο φάουλ λίγο έξω και αριστερά από την εστία του Πίτκα, η μπάλα πέρασε ανάμεσα(!) από τους Μπαλού και Πίντο οι οποίοι ήταν στο τείχος και άνοιξαν,με την μπάλα  να καρφώνεται στα αριστερά της εστίας του Πίτκα.

Στα 20' που ακολούθησαν ο Δημήτρης Σπανός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Καραγιάννη και Καραλή, στις θέσεις των Θέου και Σιλιγααρδάκη αντίστοιχα, θέλοντας να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του. Και η αλήθεια είναι πως η ομάδα μας πάλεψε να πετύχει το γκολ και να φύγει με τον βαθμό από την Ριζούπολη, όμως στο 89' ο Αποστολίδης έδιωξε το πολύ δυνατό χτύπημα φάουλ του Γιαλούση και στο 93' ο Σιατραβάνης ύστερα από κόρνερ του Γιαλούση και αδράνεια στην άμυνα βρέθηκε με την μπάλα στα  πόδια στο ύψος της μεγάλης  περιοχής, έκανε το γυριστό σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιτα άουτ.

Το 1-0 λοιπόν έφερε την Λαμία 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο τα όνειρα των Φθιωτών για άνοδο.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Ψιάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Φατιόν, Βάντερσον, Κονέ, Τζιώρας (61' Μπουντόπουλος), Σουνάς (88' Ρουσάκης), Φαρινόλα (64' Φομίν)

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Σιλιγαρδάκης (84' Καραλής), Πίντο, Θέος (66' Καραγιάννηςς), Σιατραβάνης, Γιαλούσης, Ντάσιος, Μπαλού, Κοτσώνης, Μίλιεβιτς (36' Μπουλούλης), Κυριακόπουλος

ΓΗΠΕΔΟ: "Γεώργιος Καμάρας".



Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: