Eτοιμάζεται κάθοδος στην Αθήνα!! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Eτοιμάζεται κάθοδος στην Αθήνα!!



O οργανωμένος πυρήνας των οπαδών της ομάδας μας οι Fadomades Lamia Club διοργανώνουν ακόμη μία εκδρομή με προορισμό αυτή τη φορά την Αθήνα και συγκεκριμένα την Ριζούπολη.
Την ερχόμενη Κυριακή η Λαμία φιλοξενείται από τον Απόλλων στη Ριζούπολη σε ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει πολλά και για το οποίο η ομάδα μας ετοιμάζεται εδώ και μία εβδομάδα. Σε συνδυασμό και με την ήττα της Λάρισας νωρίτερα από τον Παναιγιάλειο η Λαμία θέλει το δεύτερο διπλό για φέτος προκειμένου να μειώσει και άλλο την διαφορά της από τις ομάδες που βρίσκονται στις προνομιούχες θέσεις.

Πολύ σημαντικός αγώνας λοιπόν και για το λόγο αυτό η παρουσία πολλών θα είναι πολύτιμη βοήθεια  και υποστήριξη στους ποδοσφαιριστές μας.


Διαβάστε πληροφορίες στην ανακοίνωση των Φαντομάδων:



Οι Fadomades Lamia club μαζί με το Βlue Rummels Athens Club πάντα κοντά στην Λαμιάρα μας διοργανώνουμε εκδρομή για Ριζούπολη την Κυριακή 28-2-16 για τον κρίσιμο αγώνα με τον Απόλλωνα....

Πρέπει επιτέλους να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας για ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο μας κρατάει μέσα στο κόλπο για το όνειρο....

Πάμε όλοι Ριζούπολη αδέρφια. Η παρουσία μας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ στο ματς τελικό...

Τιμή εκδρομής 11 ευρώ...

Συμμετοχές έως Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016 στο τηλέφωνο 22310-28033.