Επιστροφή στις προπονήσεις με απουσίες /Μέχρι 17 Μαϊου θα συνεχιστούν οι προπονήσεις (pics) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Επιστροφή στις προπονήσεις με απουσίες /Μέχρι 17 Μαϊου θα συνεχιστούν οι προπονήσεις (pics)




Mπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Λαμίας να ολοκληρώθηκαν για τη φετινή σεζόν, αυτό δεν σημαίνει όμως πως ολοκληρώθηκαν και οι προπονήσεις των κυανόλευκων. Μέχρι πότε θα συνεχιστούν οι προπονήσεις...

Μπορεί να διέρευσε πως η σημερινή προπόνηση θα ήταν η τελευταία, ωστόσο αυτό δεν ισχύει αφού το πρόγραμμα των προπονήσεων θα συνεχιστεί μέχρι 17 Μαϊου. Αυτό δεν ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά για τους περισσότερους, αφού μερικοί εξ αυτών, μεταξύ των οποίων και ο Πίτι ολοκλήρωσαν τη σεζόν.

Από τη σημερινή προπόνηση απόντες ήταν αρκετοί ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων  ο Ανέστης Αναστασιάδης, ο Ιορδάνης Παπαργυρίου, ο Γιάννης Σκόνδρας, ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος,  καθώς και ο Νίκος Μελίσσας.
 
Έπειτα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές αφού έκαναν το απαραίτητο τρέξιμο, χωρίστηκαν σε μικρές ομάδες και έπαιξαν ένα οικογενειακό διπλό.

Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν οι Μπαράλες, Μπερτόλιο, Πλιάτσικας και ο Μάρκο Μπλάζιτς ενώ από την προπόνηση αποχώρησε πριν αυτή ολοκληρωθεί ο Τάσος Καραμάνος ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις.


Δείτε φωτογραφίες: