Παίρνει την αδειοδότηση η Λαμία / Ποια ομάδα ξεκινά με -6 στο νέο πρωτάθλημα - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Παίρνει την αδειοδότηση η Λαμία / Ποια ομάδα ξεκινά με -6 στο νέο πρωτάθλημα



Η Λαμία αναμένεται να πάρει για ακόμη μια χρονιά την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα από την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Η επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ έλεγξε τους φακέλους και των 16 ομάδων της Super League.

Μόνο ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα, εξέλιξη που περίμεναν οι «κυανέρυθροι». Οριστικά λοιπόν με -6 βαθμούς ξεκινάει το επόμενο πρωτάθλημα η ομάδα της Νέας Σμύρνης και με περιορισμό στις μεταγραφές (παίκτες μέχρι 23 ετών).

Οι Νεοσμυρνιώτες, από την ημέρα που θα τους κοινοποιηθεί η απόφαση, έχουν δικαίωμα έφεσης, εντός τριών ημερολογιακών ημερών, αλλά ο φάκελος τους, όπως γνωρίζουν στη Πλατεία, είχε σημαντικά προβλήματα, οπότε δεν πρόκειται να διεκδικήσουν κάτι σε δεύτερο βαθμό.

Από την άλλη και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πρόβλημα, με το άρθρο περί βιωσιμότητας για το οποίο θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 20.000 ευρώ, όπως προβλέπει ο κανονισμός. Στην ανακοίνωση της Επιτροπής, θα αναφέρεται ότι οι «πράσινοι» δεν παίρνουν άδεια αλλά αυτό είναι καθαρά τυπικό.

Η ΕΠΟ έχει πάρει στα χέρια της την εισήγηση του τμήματος για την αδειοδότηση και εντός της εβδομάδας, δεν αποκλείεται να το κάνει και εντός της ημέρας, θα προβεί στην επίσημη ανακοίνωση.