Έγραψε ιστορία ο Αντέτζο.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Έγραψε ιστορία ο Αντέτζο....


Η σεζόν τελείωσε με μεγάλη επιτυχία για την ομάδα της Λαμίας, η οποία φέτος κατάφερε να σπάσει πολλά ρεκόρ να ξεπεράσει τον εαυτό της σε σχέση με την περσινή πρώτη της παρουσία στη μεγάλη κατηγορία...


Μεταξύ των πολλών ρεκόρ, είναι και αυτό του Ντάνιελ Αντέτζο, του βράχου της κυανόλευκης άμυνας ο οποίος δεν έλειψε σε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος της ομάδας μας.

Οι 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα λοιπόν αποτελούν επίδοση ρεκόρ για τον Αντέτζο και την Λαμία, ο οποίος γίνεται ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας με τις περισσότερες συμμετοχές σε μια σεζόν. 

Την περσινή σεζόν ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές ήταν ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος με 28, ενώ φέτος τον Αντέτζο ακολουθούν οι  Φακούντο Μπερτόλιο (28),  Τάσος Καραμάνος (27), Έλιν Δημούτσος, Χερόνιμο Μπαράλες και Σκαρντοβέλι Βάντερσον με 26.

Τέλος ο Ντάνιελ Αντέτζο δεν είναι ο μόνος που είχε το απόλυτο των συμμετοχών φέτος αφού μαζί με αυτόν και οι  Κριστισις, Ματεο Γκαρσία, Κουέστα, Ζιβκοβιτς, Κρέσπο και Πασχαλάκης  σημείωσαν 30 συμμετοχές...