Target Analysis: Αυτός είναι ο Γοδόι (pics & vid) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Target Analysis: Αυτός είναι ο Γοδόι (pics & vid)


Το όνομα του Φερνάντο Γοδόι παίζει....έντονα τις τελευταίες ώρες στα μεταγραφικά της Λαμίας και το lamiaragate3.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Αργεντίνο μέσο.

Η Ιντεπεντιέντε, το πέρασμα του από την Ελλάδα και το limit up που δεν του βγήκε.... 


Ο Φερνάντο Γοδόι (γεννήθηκε την 1η Μαϊου 1990) έχει κάνει καριέρα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Αργεντινής, την Ιντεπεντιέντε. Ο Λάτιν χαφ, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ιντεπεντιέντε και το 2009 έκανε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα. Μια χρονιά αργότερα ήρθε και ο πρώτος του τίτλος ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αφού η Ιντεπετιέντε κατέκτησε το Κόπα Σουνταμερικάνα. Εκεί έμεινε μέχρι τον Ιούνιο του 2013, με τον ίδιο να πετυχάινει το πρώτο γκολ της επαγγελματικής του καριέρας, ένα μήνα νωρίτερα σε αγώνα με την Σαντ Μάρτιν.

Το καλοκαίρι του 2013, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό (63 συμμετοχές / 3 ασίστ), ακολούθησε η θητεία του στον Ατρόμητο (23 συμμετοχές / 2 ασίστ), και στην Γοδόι Κρουζ (14 συμμετοχές) . Ο 28χρονος Αργεντινός βρίσκεται τις δύο τελευταίες σεζόν στην Ταγιέρες, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε ως δανεικός με τη φανέλα της Aλντοβίσι σημειώνοντας 14 συμμετοχές.



Ο Χάβος και ο παλιόφιλος Μπεχαράνο


Ο Γοδόι στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του νυν τεχνικού της Λαμίας, Μάκη Χάβου ενώ σε περίπτωση που βρεθεί στην ομάδα μας θα συναντήσει έναν ακόμη παλιό του φίλο, τον Ντάνι Μπεχαράνο. Κι μπορεί το συμβόλαιο του "Μπέχα" να λήγει στο τέλος του μήνα, όμως πρόθεση του Μάκη Χάβου είναι να παραμείνει στο κυανόλευκο ρόστερ και τη νέα σεζόν...

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος 


Το καλοκαίρι του 2015 ο Φερνάντο Γοδόι μετά από δύο σεζόν παρουσίας στα "καναρίνια" του Αγρινίου μετακόμισε για την πρωτεύουσα και τον Ατρόμητο. Λίγο πριν ωστόσο, ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε δείξει ο ΠΑΟΚ ο οποίος έψαχνε ποδοσφαιριστή με το στυλ και την μαχητικότητα του Γοδόι, ο οποίος όπως είχε τονιστεί χαρακτηριστικά τότε "έχει στοιχεία του Βιτόλο..." 

Τελικά το ενδιαφέρον δεν μετουσιώθηκε σε επίσημη  πρόταση, Ο Γοδόι αποτέλεσε παρελθόν από τον Παναιτωλικό και μετακόμισε προς Περιστέρι μεριά...


Η οικονομική κρίση και το..."μπουκέτο" στον Γκαρίδο!


Μετά από τρεις σεζόν στην Ελλάδα, ο 25χρονος Αργεντινός αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο για να επιστρέψει στην πατρίδα του, Αργεντινή, για λογαριασμό της Γοδόι Κρους και παραδέχθηκε πως η οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας, ήταν ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν στην "τόμπα".

"Έπαιζα στην Ελλάδα σε μια καλή ομάδα. Αλλά η κατάσταση της χώρας, δεν είναι καλή. Αυτό, όπως και το γεγονός ότι με ήθελε ο Σεμπαστιάν Μέντες (τεχνικός της Γοδόι Κρους) μου υπέδειξε να επιστρέψω στην Αργεντινή. Είμαι χαρούμενος, γιατί μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Τις ελληνικές παραλίες, δε θα τις συναντήσεις πουθενά αλλού στον κόσμο. Είναι πανέμορφο μέρος για να ζήσεις και η ποιότητα ζωής είναι καλή. Μας παρέσυρε η κρίση, αλλά δεν ήταν εδώ που είχαμε πολλά προβλήματα όπως το πλιάτσικο. Ο κόσμος διαμαρτυρόταν ειρηνικά, αλλά η χώρα είναι για τα καλά μες στην κρίση", δήλωνε χαρακτηριστική ο 25χρονος τότε μέσος...


Στη συνέχεια της καριέρας του πάντως και σε ένα ματς της Γοδόι Κρουζ με την Πατρονάτο ο Αργεντινός υπέπεσε σε παράπτωμα που έκανε το γύρο του διαδικτύου...παγκοσμίως!

Σε μια ανύποπτη φάση και ενώ προσπαθούσε να προλάβει να ανακόψει τον αντίπαλό του, Ματίας Γκαρίδο, χτύπησε τον παίκτη της Πατρονάτο με πολύ μεγάλη δύναμη στο κεφάλι.





Επιστροφή σε γνώριμα λημέρι και δίχτυα στον Άρη...

Το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Φερνάντο Γοδόι επανήλθε στα μεταγραφικά σενάρια της Super League και συγκεκριμένα για την ομάδα του Άρη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 28χρονος Αργεντινός μέσος, είχε προταθεί στους «κιτρινόμαυρους», όμως η περίπτωσή δεν προχώρησε λόγο του υψηλού κασέ του.

Ο παίκτης προτάθηκε στον Άρη από γνωστό μάνατζερ, ενώ στις πρώτες επαφές ζητήθηκαν 100 χιλιάδες για τον δανεισμό και ακόμα 300 χιλιάδες για το συμβόλαιο του παίκτη. Απαιτήσεις που κρίθηκαν υπερβολικές από τους κιτρινόμαυρους με αποτέλεσμα η μεταγραφή του να μην υλοποιηθεί ποτέ!