Βασιλόγιαννης: «Έχουμε βρει τα πατήματά μας / Είμαι 100% έτοιμος!» - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Βασιλόγιαννης: «Έχουμε βρει τα πατήματά μας / Είμαι 100% έτοιμος!»


Μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων το πρωτάθλημα της Superleague 1 συνεχίζεται με την 11η αγωνιστική.

Ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στις 20:00 (EΡΤSPORTS) του Σαββάτου την Ξάνθη. Οι κυανόλευκοι θα αναζητήσουν την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. 

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εκτός από τους τραυματίες Σασί και Τσούκαλο. 

Την αναμέτρηση στο ΔΑΚ θα διευθύνει ο Κουμπαράκης του συνδέσμου Θράκης, με βοηθούς τους Μπαλτά του συνδέσμου Αχαΐας και Τζιώτζιο του συνδέσμου Θράκης, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Καραντώνης του συνδέσμου Ημαθίας. 

Διαιτητής VAR θα είναι ο Σέζος του συνδέσμου Κιλκίς, με βοηθό τον Παπαδάκη του συνδέσμου Ηρακλείου. Τα εισιτήρια για το αυριανό ματς κοστίζουν από 10 έως 25 ευρώ.

O Aνδρέας Βασιλόγιαννης μίλησε στο STAR για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τους Ακρίτες.





 

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Σίγουρα η ψυχολογία είναι το Α και το Ω. Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες είναι κάτι που βοηθάει. Η βαθμολογική κατάσταση είναι κάτι πολύ σημαντικό και όλα τα παιδιά μέσα στην ομάδα είμαστε χαρούμενοι και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι.»

Για το ματς με την Ξάνθη:

«Όπως σωστά έχει αναφέρει και ο κόουτς, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και όπως έχετε δει και εσείς όλες οι ομάδες παλεύουν είτε εντός είτε εκτός να πάρουν τους τρεις βαθμούς.Τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Για το συγκεκριμένο με την Ξάνθη, θα ήθελα να πω και εγώ ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει εμείς να παίξουμε και να κάνουμε αυτά που δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που έχει δώσει ο προπονητής μας για να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα παίζουμε με μία ομάδα η οποία έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα, όμως και εμείς έχουμε βρει τα πατήματά μας και παίρνουμε τους βαθμούς που είναι το πιο σημαντικό.»

Για το εαν είναι έτοιμος να σκοράρει:

«Αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Θεωρώ πως είμαι καλά, είμαι στο 100% πλέον και νιώθω έτοιμος!»

Για το κόσμος της ομάδας:

«Το έχω πει άπειρες φορές ότι ο κόσμος είναι ο 12ος μας παίκτης και το έχει δείξει άλλωστε πάρα πολλές φορές. Τον καλό (τον κόσμο) μέσα από αυτή τη δήλωσή μου να έρθει και να μας στηρίξει και να μας βοηθήσει καθώς τον έχουμε ανάγκη.»


Πηγή Video: Starstports
Απόδοση κειμένου: Lamiasports