Φτιάχνει την "προϊστορία" της στη Λάρισα.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Φτιάχνει την "προϊστορία" της στη Λάρισα....



Την προϊστορία της με αντίπαλο τη Λάρισα εκτός έδρας φτιάχνει η Λαμία τα τελευταία χρόνια μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία σε επίπεδο Super League.

Παρελθοντικά, Λαμία και ΑΕΛ έχουν αναμετρηθεί μεταξύ τους ουκ ο λίγες φορές τόσο για τα πρωταθλήματα χαμηλότερων κατηγοριών όσο και για το θεσμό του Κυπέλλου, με τους βυσσινί, εντός έδρας, να έχουν τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις επικρατήσεις.

Συνολικά 13 φορές έχουν αναμετρηθεί επί θεσσαλικού εδάφους οι δύο ομάδες με την ΑΕΛ να έχει επικρατήσει τις 8 από αυτές, δύο παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα ενώ η Λαμία έχει φύγει με το τρίποντο συνολικά τρεις φορές. 

Βέβαια, αν δει κανείς και τις ημερομηνίες θα διαπιστώσει πως μέχρι το 2015 τα πράγματα ήταν πιο άσχημα. 

Τελευταία φορά που οι κυανόλευκοι έχασαν στο AEL FC Arena ήταν τον Οκτώβρη του 2015, σε παιχνίδι Β Εθνικής με τον Σούλη Παπαδόπουλο τότε στον πάγκο και σκορ 3-0.

Έκτοτε σε τρεις αναμετρήσεις σε επίπεδο Super League πλέον, οι κυανόλευκοι μετρούν δύο νίκες και μία ισοπαλία φτιάχνοντας έτσι κάπως την προϊστορία για τις μελλοντικές μάχες τους. 

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι η Λαμία με τη νίκη της αυτή έβαλε τέλος σε ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων των βυσσινί, οι οποίοι με εξαίρεση την ήττα από την Καλαμάτα στο Κύπελλο μετρούσαν 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, με τελευταία τους ήττα αυτή από τον Πανιώνιο στις 15/9... 

logo-3048532acb3a6c1c0403e9a4d84a7c27