Φάμπιο και Γκούρτσας στα υπόψιν.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Φάμπιο και Γκούρτσας στα υπόψιν....




Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ομάδα της Λαμίας είναι πολύ κοντά στην πρώτη της μεταγραφή για την νέα σεζόν με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Κέρκυρας Φάμπιο Ταβάρες να είναι πολύ κοντά.


Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα mikriliga.com η οποία ασχολείται με τις μικρότερες εθνικές κατηγορίες, αποκάλυψε σε χθεσινή δημοσίευσή της πως η ομάδα μας είναι κοντά στην απόκτηση του Φάμπιο Ταβάρες.

 Ο 28άχρονος Πορτογάλος επιθετικός ο αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Κέρκυρας φαίνεται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους «κυανόλευκους»  και πιθανότατα θα αποτελέσει και την πρώτη προσθήκη της ομάδας μας.
Ο Ίβηρας φορ εκτός από την Κέρκυρα έχει αγωνιστεί ακόμα σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Χανιά και Ατρόμητο ενώ φέτος πραγματοποίησε 19 συμμετοχές και σημείωσε 1 γκολ.



Αρέσει ο Γκούρτσας!




Στο μεταξύ δημοσιεύματα της ίδιας ιστοσελίδας  κάνει λόγο για βλέμματα της ομάδας μας στον επιθετικό του Αιγινιακού Δημήτρη Γκούρτσα.
Ο 26χρονος φορ έκανε την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του (24 γκολ) συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εξασφάλιση της ανόδου της ομάδας του.
Το γεγονός αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από ομάδες της Football League με τους Αγροτικό Αστέρα, Πανσερραϊκό και Λαμία να τον έχουν τοποθετήσει στο μεταγραφική τους λίστα...
Όλα αυτά ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν αφού πρώτα ανακοινωθεί η συνεργασία με τον Μπάμπη Τεννέ κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί εκτός απροόπτου μέχρι το τέλος της εβδομάδας..

Συνεπώς....λίγη υπομονή ακόμη!