Mπαμπά, μπαμπά? ΕΡΧΟΜΑΙ αγόρι μου...! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Mπαμπά, μπαμπά? ΕΡΧΟΜΑΙ αγόρι μου...!




Μετά από απουσία ενός έτους από την ομάδα μας ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης επιστρέφει για να προκαλέσει προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.




Πρώτη αποκάλυψε την είδηση η ιστοσελίδα www.a-sports.gr σήμερα το μεσημέρι γράφοντας πως η ομάδα της Λαμίας έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη και απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Οι ιθύνοντες της ομάδας μας ήταν εδώ και καιρό σε επαφή μαζί του και με τη συμβολή του Μπάμπη Τεννέ ο οποίος τον επιθυμεί διακαώς στο ροστερ της νέας σεζόν επήλθε η συμφωνία.

Ο Βασιλόγιαννης την σεζόν 2014-2015 αγωνίστηκε στην ομάδα μας μετρώντας 17 συμμετοχές και σημειώνοντας 3 γκολ ταλαιπωρώντας αρκετές άμυνες...

Φέτος αγωνίστηκε με την φανέλα του Ερμή Αραδίππου μετρώντας 32 συμμετοχές και σημειώνοντας 4 γκολ.


Βέβαια μπορεί από την πλευρά της Λαμιώτικης ΠΑΕ να μην υπάρχει κάποια ενημέρωση αλλά λίγο αργότερα ήρθε στη δημοσιότητα νέο δημοσίευμα αυτή τη φορά από την σελίδα flnews.gr το οποίο επιβεβαιώνει την συγκεκριμένη είδηση τονίζει όμως πως δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία.

Όπως και να έχει η πρόθεση για την επιστροφή του Βασιλόγιαννη στην ομάδα μας δείχνει πως η ομάδα έχει τοποθετήσει πολύ ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν θέλοντας να διεκδικήσει ότι δεν κατάφερε στις λεπτομέρειες τις δύο προηγούμενες χρονιές.

Το Lamiaragate3 παρακολουθεί  από κοντά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει για τα τελευταία νέα.