Κλείνει ο Τεννές, πρόταση σε δύο... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Κλείνει ο Τεννές, πρόταση σε δύο...



Μπορεί στην ΠΑΕ να τονίζουν πως όποια εξέλιξη υπάρξει θα γίνει γνωστή μετά τα μέσα του Ιουνίου όμως φαίνεται πως ήδη προχωράει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς.




Προφορική συμφωνία με Τεννέ!

Αρχικά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η πρόσληψη του Μπάμπη Τεννέ στο πάγκο της ομάδας για τη νέα σεζόν αφού όπως αποκάλυψε και η ιστοσελίδα flnews.gr ο 63χρονος προπονητής έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα.

Ταυτόχρονα αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί και η λύση συνεργασίας με τον Δημήτρη Σπανό αφού ο Αιγιώτης τεχνικός αύριο αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την νέα του ομάδα η οποία είναι ο Απόλλων Σμύρνης.

Συνεπώς δεν αποκλείεται μέχρι τέλος της εβδομάδας να έχουμε την ανακοίνωση του νέου τεχνικού της ομάδας μας.



Πρόταση για ανανέωση σε δύο...

Όσον αφορά τώρα το ροστερ της νέας περιόδου, αυτό σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι σε μεγάλο βαθμό ανανεωμένο.

Άρα θα διατηρηθεί ένας μικρός κορμός από την νέα χρονιά και βάσει αυτού θα συντεθεί το ροστερ της επόμενης περιόδου.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της ίδιας σελίδας έχει γίνει πρόταση για ανανέωση σε 2 ποδοσφαιριστές.

Ο ένας είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας φέτος ο Γιόνε Ντα Σίλβα Πίντο, στον οποίο έχει γίνει κρούση για ανανέωση του συμβολαίου του όμως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό καθώς υπάρχουν προτάσεις και από ομάδες της Super League όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό.

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής είναι ο Μίλος Τζόκιτς ο οποίος αποτέλεσε σημαντικό γρανάζι στη μηχανή της ομάδας και σημείο αναφοράς στο κέντρο της. Αυτή η περίπτωση αν και υπάρχουν διαφορές (υπάρχουν προσφορές και από άλλες ομάδες της κατηγορίας) αναμένεται να κλείσει θετικά για την ομάδα μας, καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας και έτσι έχει τον πρώτο λόγο.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν γιατί το επόμενο διάστημα αναμένεται καυτό!