Ζαϊρί, Παβίσεβιτς, Τζόκιτς και Πίντο. - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Ζαϊρί, Παβίσεβιτς, Τζόκιτς και Πίντο.




Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας μας για την επόμενη χρονιά φαίνεται πως έχει πάρει φωτιά καθώς κάθε μέρα εμφανίζονται στο προσκήνιο ονόματα παικτών τους οποίους παρακολουθεί η Λαμία.


Το όνομα του Ζαϊρι είχε απασχολήσει την ομάδα μας έντονα και τον Ιανουάριο καθώς οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία όμως την τελευταία στιγμή η υπόθεση ναυάγησε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.efthia.gr o 34χρονος Μαροκινός παίζει δυνατά για την ομάδα της Λαμίας και δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε και αυτόν στα κυανόλευκα.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η ομάδας κοιτάζει και την περίπτωση του επιθετικού του Αχαρναϊκού Μάρκο Παβίσεβιτς ο οποίος αγωνίστηκε φέτος με την φανέλα του Αχαρναϊκού 24 φορές πετυχαίνοντας 4 γκολ και 3 ασιστ.


Στο μέτωπο των ανανεώσεων σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα υπάρχουν συνομιλίες με τους Μίλος Τζόκιτς και Γιόνε Πίντο προκειμένου να παραμείνουν κάτοικοι Λαμίας.

Αν και το κλίμα είναι θετικό αυτή τη στιγμή υπάρχει μία μικρή διαφορά στο οικονομικό κομμάτι (ζητούν αυξημένες απολαβές σε σχέση με πέρυσι) η οποία ωστόσο δεν φαίνεται ικανή να χαλάσει την συμφωνία. Άλλωστε πρόκειται για δύο από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας την φετινή χρονιά και έτσι δεν υπάρχει πρόθεση να τους "χάσουμε μέσα από τα χέρια μας".


Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν το χτίσιμο της ομάδας μας για την νέα σεζόν γίνεται σε γερές βάσεις, με ποδοσφαιριστές ποιοτικούς οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά και θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την πολυπόθητη άνοδο.