O απολογισμός του LG3 για το ροστερ της Λαμίας! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

O απολογισμός του LG3 για το ροστερ της Λαμίας!




Η σεζόν ολοκληρώθηκε με την Λαμία να κλείνει την χρονιά στην 5η θέση του πρωταθλήματος και το Lamiara Gate 3 θα κάνει τον απολογισμό του ρόστερ των 37! ποδοσφαιριστών οι οποίοι φόρεσαν την φανέλα της ομάδας μας φέτος.



Δημήτρης Ρίζος: Ο Έλληνας  τερματοφύλακας παρά τα 39 χρόνια του ήταν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Σίγουρα έφταιξε σε πολλά τέρματα που δέχθηκε η ομάδα μας αλλά πραγματοποίησε και σημαντικές αποκρούσεις κρατώντας το 0 αρκετές φορές, κυρίως εντός έδρας και δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα. Για εξαγωνιστικούς λόγους αποχώρησε τον Ιανουάριο με επόμενο σταθμό τον Παναργειακό.


Δημήτρης Πανέτσος: Ο νεαρός Λαμιώτης πορτιέρο αν και δεν αγωνίστηκε αρκετές φορές φέτος με την ομάδα μας, προερχόμενος από τις ακαδημίες είχε γενικά καλή παρουσία στο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο. Η εμπειρία ήταν αυτή που του έλειπε λόγω και του νεαρού της ηλικίας του και δεν πήρε το χρόνο συμμετοχής που ίσως περίμενε. Δεδομένα θα παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν στην ομάδα της πόλης του.

Δημήτρης Γκίνης: Ήρθε στην ομάδα για να δώσει βάθος στην θέση του γκολκίπερ. Δεν αγωνίστηκε ποτέ σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας και έτσι δεν μπορεί να κριθεί. Δικαιολογημένα αποχώρησε τον Ιανουάριο.

Παναγιώτης Πάππος: Ο τρίτος τερματοφύλακας που αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως δεύτερη εναλλακτική λύση για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Και αυτός αγωνίστηκε μόλις σε ένα παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο την Βέροια έχοντας θετική παρουσία συνεπώς ούτε αυτός μπορεί να κριθεί. Πάντως έμεινε στο ροστερ ως backup του Βαγγέλη Πίτκα που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και δεν αποκλείεται να ανανεώσει με την ομάδα.

Βαγγέλης Πίτκας: Αποκτήθηκε τον Ιανουάριο ώστε να καλύψει το κενό που άφησε ο Δημήτρης  Ρίζος στην αρχική ενδεκάδα. Σίγουρα τον αντικατέστησε επάξια κρατώντας το μηδέν στην εστία του για περισσότερα αγωνιστικά λεπτά από τον Ρίζο βοηθώντας την ομάδα της Λαμίας να πραγματοποιήσει εκπληκτικό δεύτερο γύρο και να αναρριχηθεί στην 5η θέση. Ο ίδιος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν ρίχνοντας το μπαλάκι στην διοίκηση.

Δημήτρης Ζουλιώτης: Τα λόγια για τον αρχηγό της Λαμίας είναι λίγα. Με ακόμη μία γεμάτη σεζόν στην ομάδα ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους και της φετινής πορείας. Πολύ καλός αμυντικά αλλά και αρκετά θετικός και στο επιθετικό κομμάτι ο captain της Λαμίας ήταν από τους πιο αγαπητούς της εξέδρας. Αν και ο κόσμος θα τον ήθελε και την επόμενη σεζόν ο ίδιος άφησε να εννοηθεί πως το μέλλον του είναι εκτός Λαμίας.

Κωνσταντίνος Τσαμούρης: Στο δεύτερο πέρασμά του και αυτός από την ομάδα ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας της ομάδας μας. Πέρυσι στο δεύτερο μισό της σεζόν αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα και φέτος είχε την ίδια μοίρα αφού τον Ιανουάριο αποχώρησε εκ νέου. 

Λεάντρο Πίντο: Για τον Βραζιλιάνο στόπερ μάλλον τα λόγια είναι περιττά.Δεύτερη σεζόν και για αυτόν στην ομάδα, από τους στηλοβάτες της περυσινής σεζόν φέτος ήταν και αυτός αναντικατάστατος από την άμυνα της ομάδας ,μέχρι τον Ιανουάριο όμως όταν και αποκτήθηκαν οι Ντάσιος και Γιαλούσης και δεν ήταν στα βασικά πλάνα του προπονητή του. Αν και ακούγεται έντονα πως μετακομίζει στην Βόρεια Ελλάδα για λογαριασμό της Βέροιας θα θέλαμε πολύ να τον δούμε να συνεχίζει στην ομάδα μας καθώς και αυτός έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο της ομάδας.

Δημήτρης Κοτσώνης: Ο Κοτσώνης αποκτήθηκε από την ομάδα για να δώσει εμπειρία και να"σκληρύνει" την άμυνα της ομάδα μας. Παρόλο που δεν καθιερώθηκε ποτέ στην αρχική ενδεκάδα και βρισκόταν συνεχώς μεταξύ 11αδας και πάγκου ήταν σταθερός και πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι. Το συμβόλαιο του λήγει όμως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα.

Πέτρος Κοντέων: Δεν κατάφερε να πείσει με την απόδοση του όποτε αγωνίστηκε με την φανέλα της ομάδας μας. Του χρεώνονται φυσικά οι δύο περιπτώσεις που έκανε πέναλτι και τα οποία στέρησαν πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα μας. Δικαιολογημένα αποχώρησε τον Ιανουάριο

Γιώργος Ντάσιος: Αδιαμφισβήτητα ο πιο έμπειρος παίκτης της ομάδας μας φέτος. Μεγάλη καριέρα κυρίως με τον ΠΑΣ Γιάννινα, συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ίσως ένας από τους καλύτερους Έλληνες αμυντικούς της κατηγορίας. Σταθερός για το δεύτερο μισό της σεζόν που αγωνίστηκε με την ομάδα μας. Πρόθεση της διοίκησης σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και την νέα χρονιά.

 Λευτέρης Γιαλούσης: Ο Γιαλούσης μαζί με τον Ντάσιο αποτέλεσαν το αμυντικό δίδυμο της ομάδας μας για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ίσως το πιο δυνατό δίδυμο στην κατηγορία αν συνυπολογίσει κανείς τις παραστάσεις και την εμπειρία αυτών των ποδοσφαιριστών. Και αυτός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα περιμένοντας τις εξελίξεις στα διοικητικά για το πλάνο της νέας χρονιάς.

Γιώργος Κυριακόπουλος: Αποκτήθηκε τον Ιανουάριο για να πάρει την θέση του Τσαμούρη. Πραγματοποίησε και αυτός πολύ καλές εμφανίσεις κερδίζοντας το χειροκρότημα της κερκίδας πολλές φορές για την μαχητικότητα του. Με το τέλος της σεζόν επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπλοης όπου και ανήκει και θα εξετάσει το μέλλον του. Στην ομάδα θα υπάρχει λογικά μια θέση για τον Γιώργο.

Ιορδάνης Παπαργυρίου: Επιλέχθηκε και αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τα Τρίκαλα για να δώσει βάθος στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Αν και αγωνίστηκε λίγο πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις και υπάρχει η σκέψη ανανέωσης του συμβολαίου του.

Δημήτρης Τόσκας: Ήρθε στην ομάδα μας για να συμπληρώσει την αμυντική γραμμή αλλά και να δώσει βοήθειες σαν αμυντικός χαφ. Όσες φορές αγωνίστηκε ήταν στα χαφ και είχε θετικές εμφανίσεις. Το συμβόλαιο του λήγει και θα ζυγίσει τις προτάσεις του για την νέα σεζόν.

Χαράλαμπος Σιλιγαρδάκης: Ο "Σίλι"  ήρθε στην Λαμία για να αναλάβει το κέντρο καθώς ξέρει να το κάνει αρκετά καλά. Ξεκίνησε τη χρονιά ως βασικός όμως στη συνέχεια έμεινε για αρκετά παιχνίδια στον πάγκο. Άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων και όπως τονίζει και ο ίδιος για το μέλλον του στην ομάδα "Τον πρώτο λόγο έχει η διοίκηση".

Αλμπέρτο Ενγκουεμ: Αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Ατρόμητο για να πλαισιώσει τον Σιλιγαρδάκη στο κέντρο. Κινήθηκε σε ριχά νερά λόγω και των τραυματισμών του. Τον Ιανουάριο αποχώρησε από την ομάδα για τον Κισσαμικό όμως όλοι θα θυμόμαστε την ανεπανάληπτη ευκαιρία που απώλεσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο παιχνίδι με την Λάρισα.

Κωνσταντίνος Μπουλούλης: Αποκτήθηκε και αυτός από τον Ατρόμητο ως δανεικός και εξελίχθηκε σε ποδοσφαιριστή-κλειδί για την ομάδα της Λαμίας. Άλλαξε 4 θέσεις καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, πήρε περισσότερες ευκαιρίες στο δεύτερο μισό και πλέον επέστρεψε στον Ατρόμητο.

Μίλος Τζόκιτς: Όταν αποκτήθηκε από τον Μέταλουρκ Ζαπορίζια δεν τον ήξερε κανείς. Ένα χρόνο αργότερα και πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά με την φανέλα της ομάδας μας έχει κάνει πολλούς προπονητές της κατηγορίας να τον λιγουρεύονται. Το συμβόλαιο του έχει ολοκληρωθεί όμως είναι δεδομένη η θέληση για παραμονή στην ομάδα μας.

Φάμπιο Μπαλού: Τον είδαμε να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση με την ομάδα του Πανσερραϊκού και για το λόγο αυτό αποκτήθηκε από την ομάδα ώστε να καλύψει το κενό του Ενγκουεμ. Εκτός από κάποια ξεσπάσματα κινήθηκε γενικά σε ρηχά νερά και για το λόγο αυτό αποδεσμεύτηκε.

Αλέξανδρος Νατσιόπουλος: Πραγματοποίησε μια γενικά καλή χρονιά πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ τα οποία πολλές φορές έδωσαν βαθμούς στην ομάδα μας. Στο δεύτερο μισό της σεζόν "ξεχάστηκε" στον πάγκο όμως όταν επανήλθε και πάλι πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Η παραμονή του στην ομάδα κρίνεται από αρκετούς αναγκαία.

Αλέξανδρος Καραγιάννης: Αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Σούλη Παπαδόπουλου και η πορεία του φαίνεται πως τον δικαίωσε. Εξαιρετικός τεχνίτης και γρήγορος με την μπάλα στα πόδια ο Καραγιάννης πέτυχε και αυτός σημαντικά γκολ. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα μας και την νέα σεζόν.

Γιάννης Καραλής: Ήρθε στην ομάδα μας για να δώσει ταχύτητα στα άκρα. Στο πρώτο μισό της σεζόν δεν πραγματοποήσε καλές εμφανίσεις διχάζοντας το κόσμο της Λαμίας. Στο δεύτερο μισό όμως ήταν άλλος Καραλής και πολλοί κατάλαβαν τον λόγο που αποκτήθηκε αν και είχε μικρό χρόνο συμμετοχής λόγω της έλευσης Μίλιεβιτς.

Σερτζίνιο: Από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της κατηγορίας ο "Σέρτζι" αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Λάρισα για να αναλάβει το ρόλο του οργανωτή στην ομάδα μας. Σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε πρόσφερε τα μέγιστα όμως οι συνεχής τραυματισμοί του τον οδήγησαν στην έξοδο από την ομάδα μας. Λίγο αργότερα αποκτήθηκε από τα Τρίκαλα.

Γιάννης Παπαευθυμίου: Ο μικρός, από τα πουλέν της ομάδας μας όσες φορές αγωνίστηκε μας εξέπληξε με την ταχύτητα του και την τεχνική του κατάρτιση. Δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής όμως το μέλλον του ανήκει.

Βασίλης Τριανταφυλλάκος: Ούτε αυτός έπεισε με τις εμφανίσεις του και προβλημάτισε κυρίως με την συμπεριφορά του αφού πολλές φορές δημιούργησε προβλήματα στις προπονήσεις της ομάδας μας. Για αυτό και έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο.

Γιάννης Αντωνίου: Ακόμη ένα από τα πουλέν της ομάδας μας ο Αντωνίου έμεινε για ακόμη μία χρονιά στην ομάδα. Ούτε αυτός πήρε τον χρόνο που ίσως περίμενε και για το λόγο αυτό δόθηκε δανεικός στη Ζάκυνθο ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να γυρίσει πιο ώριμος ποδοσφαιρκά.

Γιάννης Αντωνόπουλος: Από τους ελάχιστους Λαμιώτες στην ομάδα ο Αντωνόπουλος λόγω και του σοβαρού τραυματισμού του δεν μπόρεσε να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό και να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο από άποψη φυσικής κατάστασης. Δεδομένη η παρουσία του και του χρόνου στην ομάδα.

Σάββας Σιατραβάνης: Αποκτήθηκε τον Ιανουάριο για να φρεσκάρει τις πτέρυγες της ομάδας μας. Έκτοτε ήταν βασικός σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας και συνεισέφερε στη εξαιρετική πορεία της ομάδας στον δεύτερο γύρο. Του ανήκει ένα μεγάλο μερίδιο καθώς και μία θέση στο ροστερ της επόμενης σεζόν.

Κρίστιαν Μιλιεβιτς: Ήρθε στην Λαμία με τις καλύτερες συστάσεις αν και τραυματίας για το πρώτο μισό της σεζόν. Με τεχνική κατάρτιση που θα ζήλευαν και ποδοσφαιριστές της Super League βοήθησε την ομάδα να πάρει το πρώτο της διπλό στη χρονιά. Και ακολούθησαν και άλλα. Στην εντός έδρα ήττα από τα Τρίκαλα ένα επεισόδιο με μερίδα των οπαδών τον έφεραν στην πόρτα της εξόδου. 

Κωνσταντίνος Νεόφυτος: Παρέμεινε στην ομάδα για δεύτερη σεζόν όμως και αυτός δεν πήρε τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής με αποτέλεσμα να μην προσφέρει πολλά στο σύλλογο. Δύσκολα α συνεχίσει στην ομάδα μας.

Γιόνε Πίντο: Ο Βραζιλιάνος ήρθε στην ομάδα μας περιπετιωδώς όμως έμελλε να είναι το Α και το Ω στην ομάδα. Ο πρώτος σκόρερ της Λαμίας και 3ος σκόρερ στο πρωτάθλημα εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του τραβώντας πάνω του πολλά βλέμματα. Οι πληροφορίες θέλουν την Βέροια να του έχει καταθέσει πρόταση συνεπώς δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα και την νέα χρονιά.

Χρήστος Αλεξίου: Επιλέχθηκε και λόγω καταγωγής να τονίσει το στοιχείο της εντοπιότητας στην ομάδα. Αγωνίστηκε ελάχιστα και έτσι δεν μπορεί να κριθεί.