Ανακοινώθηκαν επίσημα Τσενάμο, Ντουρμισάι και ακόμη δύο - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Ανακοινώθηκαν επίσημα Τσενάμο, Ντουρμισάι και ακόμη δύο




H ομάδα μας ανακοίνωσε με κάθε  επισημότητα την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Luigi Cennamo και Φιορίν Ντοουρμισάι αλλά και την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων για τους Βαγγέλη Πασαρούχα και Νίκο Μανιά.


Είχε γίνει γνωστό πως η ομάδας είχε συμφωνήσει  προφορικά με δύο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον Ιταλό τερματοφύλακα Λουίτζι Τσενάμο ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις από τις κορυφααίες ομάδες της χώρας μας αλλά και για τον νεαρό επιθετικό Φιορίν Ντουρμισάι ο οποίος έχει αγωνιστεί στο Πανιώνιο και πέρυσι αγωνιζόταν με την Καλλιθέα,

Χθες επισημοποιήθηκε η συνεργασία με τουσ συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές αλλά και με ακόμη δύο.

Αρχικά με τον νεαρό μέσο Νίκο Μανιά ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας μας αλλά και για τον νεαρό επιθετικό Βαγγέλη Πατσαρούχα ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με την Οπούντιο Μαρτίνου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, και όλο αυτό το διάστημα δοκιμαζόταν από τον Μπάμπη Τεννέ και τους βοηθούς του τους οποίους φαίνεται πως έπεισε.

Με τις συγκεκριμένες κινήσει φαίνεται πως η ομάδα μας δεν θα προχωρήσει σε άλλες μεταγραφικές κινήσεις εκτός αν προκύψει κάποιο όνομα το οποίο θα επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα ο προπονητής μας...


Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:



Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο τερματοφύλακα Λουίτζι Τσενάμο. Είναι γεννημένος στις 07/02/1980 και πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Α.Ο Skoda Ξάνθης (Superleague). Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!








Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αλβανό ποδοσφαιριστή Φιορίν Ντουρμισάι. Ο Φιορίν Ντουρμισάι γεννήθηκε στις 14/11/1996 και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανωνίου(Superleague). Τον Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό Λαμιώτη ποδοσφαιριστή Νικόλαο Μανιά γεννηθείς στις 11/08/1999. Η ομάδας μας τον καλωσορίζει  και του εύχεται καλή συνέχεια με επιτυχίες για την ομάδα μας.








Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό Λαμιώτη ποδοσφαιριστή Ευάγγελο Πατσαρούχα γεννηθείς στις 13/04/1998. Η ομάδας μας τον καλωσορίζει  και του εύχεται καλή συνέχεια με επιτυχίες για την ομάδα μας.