Επίσκεψη στον Μητροπολίτη και Αγιασμός... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Επίσκεψη στον Μητροπολίτη και Αγιασμός...




Χθές Δευτέρα το διοικητικό συμβούλιο της Λαμίας και αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας πραγματοποίησε επίσκεψη στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαο στο Πνευματικό Κέντρο ενώ λίγη ώρα αργότερα πραγματοποιήθηκε και ο προγραμματισμένος αγιασμός της ομάδας στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης.


Ο Μεγαλομέτοχος της ομάδας μαζί με το διοικητικό συμβούλιο και κάποιους ποδοσφαιριστές επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος Νικόλαο το πρωί της Δευτέρας. Ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε στην ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα σεζόν και έδωσε την ευλογία του.

Ο κος Παπαϊωάννου έδωσε μάλιστα στον Σεβασμιότατο ένα λάβαρο και ένα κασκόλ της ομάδας ενώ δώρισε και ένα σεβαστό ποσό στην Ιερά Μητρόπολη.


Λίγες ώρες αργότερα πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός της ομάδας από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος Νικόλαο,παρόντων των μελών του Δ.Σ, του μεγαλομετόχου της ομάδας Π.Παπαϊωάννου, των ποδοσφαιριστών αλλά και μερίδας κόσμου.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε προπόνηση καθώς το Σάββατο η ομάδα δίνει το δεύτερο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι της με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.


Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:


Ο μεγαλομέτοχος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και η αντιπροσωπεία των παικτών της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος Νικόλαο στο Πνευματικό Κέντρο. Ο Σεβασμιότατος έδωσε την ευλογία του και τις ευχές του για την επίτευξη των στόχων της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ χθες 08-08-2016 πραγματοποίησε τον καθιερωμένο Αγιασμό για τη νέα χρονιά στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Νικόλαος.