Τέλος ο Φάμπιο, στο κάδρο Βάντερσον και Χαβίτο - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Τέλος ο Φάμπιο, στο κάδρο Βάντερσον και Χαβίτο




Ο Φάμπιο πέρασε και....δεν ακούμπησε για την Λαμία καθώς αν και από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για τη νέα σεζόν, αγωνίστηκε μόλις σε ένα φιλικό προετοιμασίας, δεν έπεισε τον Μπάμπη Τεννέ και πλέον είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης για λογαριασμό του  Απόλλωνα Καλαμαριάς.


Ο Φάμπιο ήταν από τους ποδοσφαιριστές τους οποίους είχε ανακοινώσει ο Π.Παπαϊωάννου πριν την έναρξη της φετινής περιόδου καθώς ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ανόδου της Κέρκυρας στην μεγάλη κατηγορία.



Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας έτυχε θερμής υποδοχής από τους φίλους της Λαμίας, όμως η συνέχεια δεν έμελλε να έχει θετική εξέλιξη αφού ο Φάμπιο δεν έπεισε ποτέ τον προπονητή του για τις ικανότητές του και έτσι αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα αφού συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Γ' εθνική για λογαριασμό του Απόλλωνα Καλαμαριάς.


Η απομάκρυνση του Φάμπιο σηματοδοτεί εξελίξεις στα μεταγραφικά καθώς ανοίγει μια θέση ξένου και αφήνει ένα κενό στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας.



Κάπου εκεί εμπλέκονται δύο ονόματα ποδοσφαιριστών που φαίνεται να απασχολούν την ομάδα μας.




Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της σελίδας flnews.gr η Λαμία τσεκάρει την περίπτωση του πρώην μεσοεπιθετικού του Άρη,του Ολυμπιακού του Πανθρακικού της Κέρκυρας και της Βέροιας, Χαβιέ Χαβίτο ο οποίος είναι ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.






Όμως η περίπτωση που αυτή τη στιγμή μοιάζει πιο ζεστή σύμφωνα και με τις πληροφορίες του Lamiara Gate 3 ακούει στο όνομα Βάντερσον Κόστα Βιάνα.




Το ενδιαφέρον της ομάδας μας είναι δεδομένο από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου, ο Μπάμπης Τεννές γνωρίζει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή από την περυσινή τους συνύπαρξη στον Απόλλων Σμύρνης ενώ η σημερινή εξέλιξη που αφορά στη λύση της συνεργασίας του ποδοσφαιριστή με την "Ελαφρά Ταξιαρχία" ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για την έλευση του Βραζιλιάνου άσσου.






Βέβαια με την περίπτωσή του έχουν ασχοληθεί και άλλες ομάδες όμως επαναλαμβάνουμε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες της σελίδας μας ο παίκτης μοιάζει πιο πιθανό να γίνει κάτοικος Λαμίας.