Tρίκαλα-Λαμία 1-0 - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Tρίκαλα-Λαμία 1-0



Tην δεύτερη ήττα της σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια γνώρισε η ομάδα μας καθώς τα Τρίκαλα επικράτησαν με 1-0 στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα.


Στο γήπεδο του Νεοχωρίου βρέθηκαν περίπου 150 άτομα μεταξύ των οποίων αρκετοί Λαμιώτες καθώς όπως σας είχαμε ενημερώσει είχε διοργανωθεί εκδρομή.

Ο Μπάμπης Τεννές έβγαλε αρκετά συμπεράσματα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και πλέον θα δουλέψει στις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα ούτως ώστε να παρουσιαστεί βελτιωμένη στο επόμενο φιλικό με αντίπαλο και πάλι την ομάδα των Τρικάλων, αυτή τη φορά στην πόλη μας.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε ασύνδετη με την έναρξη του παιχνιδιού και τα Τρίκαλα λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ με το καλημέρα όταν ο Σερτζίνιο στο 2' βρέθηκε απέναντι από τον Πίτκα ο οποίος έδιωξε με τα πόδια.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν τα πατήματά τους στον κακό αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα η επόμενη αξιόλογη στιγμή του παιχνιδιού να καταγραφεί στο 30' με τον Ριζογιάννη να κάνει ένα γυριστό σουτ και την μπάλα να περνά άουτ. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου τα Τρίκαλα  απείλησαν ακόμη μια φορά με τον ίδιο παίκτη να σουτάρει και πάλι άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές όμως και πάλι τα Τρίκαλα  έδειχναν να είναι πιο δεμένα απόρροια και της διατήρησης του βασικού κορμού τους από την περασμένη σεζόν.

Τα Τρίκαλα λοιπόν απείλησαν ξανά στο 52' με τον Δουκάκη αυτή τη φορά να σουτάρει άουτ. Εντέλει το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε δέκα λεπτά αργότερα όταν από εκτέλεση φάουλ ο Λεάντρο έκανε την προβολή μέσα στην περιοχή ο Πίτκας απέκρουσε ενστικτοδώς και στην επαναφορά ο Κουσκουνάς  έγραψε το 1-0.

Από το γκολ και έπειτα η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει αρχικά στο 65' με τον Όμο να παίρνει την κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αυγενικού και την μπάλα να περνά άουτ ενώ στο 88' έχασε την μεγαλύυτερη ευκαιρία της στο παιχνίδι να ισοφαρίσει όταν ο Τσούκαλος ύστερα από γλυκιά σέντρα του Παπαευθυμίου έπιασε το ανάποδο ψαλιδάκι με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το σκορ δεν άλλαξε και έτσι η Λαμία γυρίζει στη βάση της ώστε να δουλέψει περισσότερο στο επιθετικό κομμάτι όπου παρουσιάζει αδυναμίες και παραμένει ασύνδετο 


Οι συνθέσεις

ΑΟ Τρίκαλα: Σιδεράκης (46΄Παπαδόπουλος), Λαμπάκης (46΄Δουκάκης (89΄Τοπτίδης), Νιάρος (46΄Στογιάνοβιτς), Παπαπαναγιώτου (46΄Βέρτζος), Σαρακατσάνος (46΄Λεάντρο), Μουμίν (79΄Γκάσιτς), Ριζογιάννης (46΄Γκόλιας), Σερτζίνιο (46΄Στεφάνοβιτς), Κουσκουνάς (66΄Ράσιτς), Μίνγκας (46΄Νικολακακης), Χασομέρης (46΄Γιαννιτσάνης)


Λαμία: Πίτκας (69΄Βορύλας), Μπλάζιτς (58΄Αντωνόπουλος), Τζόκιτς (46΄Τσούκαλος), Πίντο (46΄Ντουρμισάι), Όμο, Αναστασιάδης (79΄Μανιάς), Βαλιός (46΄Κοτσώνης), Βασιλόγιαννης (69΄Πατσαρούχας), Καραγιάννης (46΄Αυγενικού), Παπαργυρίου (46΄Πεταυράκης), Σπυρόπουλος (46΄Μπουλούλης)

φώτο:goaltrikala.gr