Η επιστροφή στις προπονήσεις, ο Αστέρας Τρίπολης και το ενδεχόμενο υπηρεσιακού τεχνικού - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Η επιστροφή στις προπονήσεις, ο Αστέρας Τρίπολης και το ενδεχόμενο υπηρεσιακού τεχνικού



O κυανόλευκοι επιστρέφουν αύριο Τετάρτη 23/10 στις προπονήσεις μετά την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ την οποία και καλούνται να αφήσουν πίσω.


Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας δεν είναι καλό. Λίγο η ήττα από τον ΠΑΟΚ, λίγο η λύση της συνεργασίας με το τεχνικό δίδυμο Αντωνίου - Προβίδα, λίγο τα όσα διαρρέονται το τελευταίο διάστημα για το μέλλον συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών και λίγο η διαδικασία ανεύρεσης νέου προπονητή, έχουν συμβάλει αρνητικά στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Αύριο λοιπόν επιστρέφουν στις προπονήσεις, αφήνοντας πίσω κάθε τι αρνητικό με το μυαλό πλέον στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ένα κομβικό παιχνίδι για τους κυανόλευκους, οι οποίοι δεν αποκλείεται να ταξιδέψουν στη Τρίπολη με υπηρεσιακό τεχνικό αν καθυστερήσει η πρόσληψη του νέου τεχνικού.

Σενάριο που σαφώς δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ωστόσο αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο φαβορί για να κοουτσάρει την ομάδα, είναι ο νυν τεχνικός διευθυντής, Δημήτρης Φαράντος. 

Άλλωστε ο ίδιος έχει κληθεί να "βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά" και να κάτσει στην άκρη του πάγκου και το διάστημα που εργάστηκε στον Λεβαδειακό.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες συνεπώς μείνετε συντονισμένοι...