Με τις γνωστές απουσίες η προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Με τις γνωστές απουσίες η προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ



Ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου βρέθηκε σήμερα στις προπονητικές εγκαστάσεις της νέας Άμπλιανης, όπου και ξεκίνησε να προετοιμάζεται για τον δύσκολο αγώνα κόντρα στους πρωταθλητές.

Κανονικά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού είναι ο Καμερουνέζος αμυντικός Πατρίκ Μπαχανάκ, ο οποίος τελικά δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας Κ23 της χώρας του, παρόλο που ήταν στα πλάνα του ομοσπονδιακού προπονητή.

Τέλος, εκτός για τη Λαμία είναι οι γνωστοί τραυματίες Σασί και Τσούκαλος, ενώ επίσης εκτός είναι ο διεθνής Τάσος Καραμάνος.

Διαβάστε το δελτίο Τύπου της ομάδας:
Μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου οι παίκτες της Λαμίας επέστρεψαν στις προπονήσεις στην Νέα Άμπλιανη, το απόγευμα της Δευτέρας 14/10, ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής 20/10 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στις 18:00 στην Τούμπα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Εκτός των τραυματιών Sassi και Τσούκαλου καθώς και του διεθνή με την Εθνική Ενόπλων, Καραμάνου που αναχώρησε για το Παγκόσμιο της Κίνας, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Σωτήρη Αντωνίου ο οποίος σήμερα έδωσε έμφαση στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κατοχής μπάλας.