Lamiaragate3.gr ετών 5! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Lamiaragate3.gr ετών 5!




24 Οκτωβρίου 2014. Η Λαμία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League ύστερα από 35 χρόνια και στον διαδικτυακό αέρα έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη ενημερωτικό site. 

5 χρόνια μετά το lamiaragate3.gr είναι ακόμη εδώ, πιο δυνατό και ισχυρό από ποτέ!

Κάθε άνθρωπος συνδέεται με το παρελθόν του, με σημαντικές στιγμές της ζωής του και γενικότερα με γεγονότα και καταστάσεις που τον έχουν σημαδέψει με αριθμούς και ημερομηνίες.

Για εμάς εδώ στο lamiaragate3.gr η 24η Οκτωβρίου είναι η δική μας επέτειος. Μια τέτοια μέρα, το όχι και τόσο μακρινό 2014, ξεκινήσαμε μια προσπάθεια. Και η προσπάθεια έγινε καθημερινότητα και τρόπος ζωής.

Μέσα από το lamiaragate3.gr μάθαμε πολλά πράγματα. Ζήσαμε δύσκολες στιγμές, φτάσαμε αρκετές φορές σε σημείο να τα βροντήξουμε όλα και να τα παρατήσουμε. Ζήσαμε όμως και πολύ χαρούμενες στιγμές, οι οποίες ήταν περισσότερες και πιο έντονες από τις άσχημες. Για αυτό και είμαστε ακόμα εδώ.

Κάναμε φιλίες, γνωριμίες, χαλάσαμε σχέσεις, ήρθαμε σε ρήξεις, πρωτοτυπήσαμε, τολμήσαμε, πήραμε ρίσκα που αλλά μας βγήκαν και άλλα όχι.
Εξελιχθήκαμε μέσα από αυτή την διαδικασία της ενημέρωσης που πλέον αποτελεί μέρος της δικής μας αλλά και της δικής σας καθημερινότητας. Και όλο αυτό χάρη σε εσάς.

Αυτά τα 5 χρόνια, ζήσαμε και ζούμε τη Λαμία από πρώτο χέρι, είμαστε δίπλα της χωρίς υπαγορεύσεις, απαγορεύσεις ή περιορισμούς.

Υπηρετούμε την ομάδα της πόλης μας αψηφώντας πολλές φορές ακόμη και το οικογενειακό μας περιβάλλον. Και επειδή πολύς ντόρος έχει γίνει τελευταία για το ποιος αγαπά περισσότερο την ομάδα (ο καθένας το κάνει με τον τρόπο του) , η δική μας απάντηση βρίσκεται ανάμεσα στις αναρτήσεις μας.

Εκεί όπου διαπιστώνει κάνεις πως το lamiaragate3.gr είναι από τα λίγα, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, sites, που ακολουθούν την ομάδα της Λαμίας στο ταξίδι της στη μεγάλη κατηγορία, σχεδόν σε όλους της τους προορισμούς. Από τη Ξάνθη μέχρι και τη Τρίπολη, από τα Γιάννενα ως και τη Μυτιλήνη ( αλήθεια ψάχνουμε τον τρόπο να είμαστε και εκεί)...

Κάνοντας μια αποτίμηση της 5ετιας, θα πούμε ότι το lamiaragate3.gr έμεινε πιστό στο στόχο που είχε θέσει εξ αρχής: Να παραμείνει αδέσμευτο με ειδησεογραφία της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λαμίας αποκλειστικά και μόνο...

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες που βγήκε στον αέρα η σελίδα μας, προσπαθήσαμε να δώσουμε μια άλλη πνοή. Δημιουργήσαμε τα πρωτοσέλιδα, τα οποία στη πορεία έγιναν πηγή έμπνευσης και για άλλους ανταγωνιστές. 

Γίναμε η πρώτη ιστοσελίδα  της Φθιώτιδας που απέκτησε δική της εφαρμογή για Android και iOs. Σας δώσαμε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε πρώτοι μέσα από όλα τα social media, εσχάτως και από το messenger. Μάλιστα, στο instagram, δώσαμε χρώμα, κάνοντας την ενημέρωση σας ακόμη πιο ευχάριστη! Και άλλα πολλά που αν τα αναλύσουμε ίσως χρειαστεί να γιορτάσουμε τα 6 χρόνια για να τα τελειώσουμε....

Η συντακτική ομάδα του lamiaragate3.gr οφείλει ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, που με τη βοήθεια σας φτάσαμε να μιλάμε πλέον έχοντας αγγίξει τις 2.500.000 μοναδικές επισκέψεις από δημιουργίας του site μας. Όχι και άσχημα αν αναλογιστεί κάνεις τα μεγέθη...  

Άλλωστε παρελθοντικά μας έχουν υποβάλει σε σύγκριση με ιστοσελίδες ανόμοιου περιεχομένου με το δικό μας, με στόχο προφανώς να πλήξουν την δημοτικότητα μας. Το ξεπεράσαμε όμως και αυτό με ένα ταξίδι εκτός έδρας....

Από το Νίκο, το Χρήστο, τον Σπύρο, το Θάνο, την Χριστίνα (έχουμε και γυναίκες στη παρέα) και όλους όσους συνέδραμαν ή συνεχίζουν να συνδράμουν στη προσπάθεια αυτή, η δέσμευση είναι μία:

Το lamiaragate3.gr ήρθε για να μείνει και θα μείνει, με όποιο κόστος!

Μείνετε μαζί μας γιατί έρχονται και δώρα της αγαπημένης μας ομάδας...